Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Klubture

Står du i spidsen for klubbens årlige cykelrejse, og er det dig, ansvaret hvilker på, om turen bliver en succes? Så lad os tage ansvaret for alt det praktiske – fly, hotel, bustransfer mm. – for det giver dig en base og perfekt udgangspunkt for rejsen. Det eneste du nu skal tænke på er, hvor I skal cykle hen - så planlægger vi, hvor I skal bo og sikrer, at alt kører på skinner på rejsemålet.

Lad os styre logistikken

Hos Bravo Tours kender vi hotellerne. Vi ved derfor, hvor vi kan opfylde dine og klubbens ønsker. Det er din garanti for, at alt på rejsemålet er, som det skal være. Samtidig kender vi vores fly. Vi ved, hvor mange cykler, der er plads til, eller hvor du kan leje dem på rejsemålet. Du skal altså ikke selv jonglere med reservationer og navnerapportering – den klarer vi, så du har tid til cykling og ikke mindst at nyde aftnerne sammen med dine klubkammerater.

Skræddersyede løsning

Selv om vi kender både fly og hoteller, så er jeres ønsker det vigtigste for os. Fortæl os om dem og lad os skræddersy et tilbud – så ved du, at I rejser afsted med den bedste løsning. Det er både vigtig for os og jer.

Masser af erfaring

I Bravo Tours har vi arrangerer cykelrejser i mere end 10 år. Derfor ved vi, hvor du skal bo og cykle – og vi ved også, hvor du ikke skal. Vores mange hoteller på de mange rejsemål, giver os muligheden for at vælge til og fra – så du kun får de hoteller, der er gode til netop cykling. På rejsemålet møder du vores dansktalende rejseledere, og opstår der udfordringer på ferien, så kan de altid hjælpe jer. Det gælder også, hvis I mangler et tip til en god rute eller forslag til oplevelser på en eventuel hviledag.

De gode ruter

Mange klubber ved præcis, hvor de vil køre – og det er helt fint med os. Vi forstår godt, at det er her, I gerne vil lægge jeres energi. Planlægger I selv ruterne, står vi ”bare” for det praktiske og tager ansvaret for det, men mangler I en god rute, så finder vi også gerne den til jer.

Destinationer vi anbefaler til klubture

Det siger vores gæster

Henning Johannesen
Grindsted Cykel Motion

Vi har rejst med Bravo Tours i mange år og altid været godt tilfreds – al personale er meget positive og de danske rejseledere er altid klar til at hjælpe.

Cyklede på Mallorca første gang i 1999 og er vendt tilbage lige siden.

Svend Erik Andersen
Formand for Roskilde Cykel Motion

Vi valgte hurtig Bravo Tours som arrangør – fordi de havde erfaring med store grupper og logistikken med både fly, hotel, cykler mm. Det fortrød vi ikke - planlægningen forløb til stor tilfredsstillelse og turen fejlfri.

På cykelrejse til Mallorca i 2016

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en klubtur
 

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail