Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Uspecificerede rejser - også kaldet Bravo Chancen

Uspecificerede rejser - også kaldet Bravo Chancen

Vælger man en uspecificeret rejse, vælger man Bravo Tours’ absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de hoteller/lejligheder eller områder, Bravo Tours normalt har i programmet. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme – også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer. 

Bemærk, at der ikke modtages reklamationer på hotelstandarden. Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.

Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.  

Del denne side via E-mail