Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Transport til og fra hotellet (transfer)

Bestiller du bustransport til og fra dit hotel, bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel. Ved afrejse bliver du afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen.

Hvis du bestiller transport i forbindelse med køb af en flybillet, så gælder transporten til/fra eet af de hoteller der findes i Bravo Tours program hvor bussen stopper den pågældende dag. Der laves ikke ekstra stop ud over dette. Hvilket hotel transporten går til oplyses ved ankomst til rejsemålet.

Prisen på transport til og fra hotellet kan variere fra rejsemål til rejsemål.

På oversøiske rejser med rutefly er transport til og fra hotel som oftest inkluderet.

I de fleste tilfælde foregår transporten med bus, i enkelte tilfælde minibus eller taxi. Som regel følger Bravo Tours’ rejseledere med bussen. Oftest sætter chaufføren bagagen ind i bussen; men man skal selv bære bagagen hen til bagagerummet. I forbindelse med transport til og fra indkvarteringen på feriestedet er gæsten selv ansvarlig for sin bagage - dvs. gæsten er forpligtet til at sikre sig, at bagagen bliver placeret i bussens bagagerum, samt at eventuel håndbagage ikke efterlades i bussen.

Hvis du rejser med specialbagage (surfbræt, golfbag, cykel, etc.), skal dette meddeles Bravo Tours inden afrejse. Bemærk, at der ofte opkræves et gebyr på rejsemålet for transport af specialbagage mellem lufthavn/hotel/lufthavn, da der ikke altid er plads i busserne – ofte svarende til 10-25 euro pr. del, du ønsker transporteret til hotellet. 

Transporttiden mellem lufthavn/hotel/lufthavn kan variere, da man ofte samler gæster fra flere hoteller i samme bus, og transporttiden vil selvfølgelig variere efter, om man skal stige af/på ved første eller sidste hotel.

På samtlige kombinationsrejser er transporten i forbindelse med hotelskift for egen regning.

Man kan tidligst forvente at få nøglen til sit værelse efter kl. 15.00 da værelset skal rengøres.

Bestilling af transport
Ring ind på 70 10 10 77 for bestilling eller gå ind på "Min side" - klik her - (du skal bruge dit kundenummer og password fra din billet for at logge ind).

Del denne side via E-mail