Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Swimmingpool

Udendørs swimmingpools kan ikke forventes at være opvarmede - dog er mange swimmingpools opvarmede ved hjælp af solenergi. Swimmingpools er kun opvarmede, såfremt det står i hotelteksten, og skal da holde mindst 20 grader.

Vær opmærksom på, at der kan være forskellige regler fra hotel til hotel. F.eks. er det ikke alle hoteller, der tillader luftmadrasser og badedyr i poolen. De hoteller, der har vandrutsjebaner kan også have restriktioner og begrænsede åbningstider på rutsjebanerne.
Swimmingpools er som regel kun åbne i dagtimerne, da aften- og nattetimerne benyttes til rengøring og tilsætning af de foreskrevne kemikalier.

De fleste hoteller har automatisk rensningsanlæg; men hotellerne kan være tvunget til at gøre poolen grundigt rent og vedligeholde den, hvorfor det kan være nødvendigt at tømme poolen. Da det sker af hygiejniske grunde eller på grund af reparation, håber vi på forståelse herfor. Bravo Tours kan ikke drages til ansvar for dette.

Børnepoolen kan være en adskilt del af voksenpoolen. Visse swimmingpools (i fx Bulgarien og på Azorerne) er offentlige, hvorfor vi ikke kan drages til ansvar for eventuelt ændrede åbningstider eller udefra kommende gæster. Visse hoteller opkræver gebyr for eksempelvis liggestole og parasoller ved poolen.

I ydersæsonerne, hvor det ofte er for køligt til at bade udendørs, kan man opleve, at de uopvarmede udendørs pools ikke er taget i brug. De kan være helt tømt for vand eller være overdækkede. Dette betragtes ikke som en fejl eller mangel, da man under ingen omstændigheder ville kunne have benyttet poolen pga det kølige vejr.

Del denne side via E-mail