Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Støj

På de fleste rejsemål er man hele tiden i gang med at udvide og forbedre, og Bravo Tours har ikke mandat til at forhindre byggeri eller vejarbejde i nærheden af vores hoteller. Kun ganske sjældent giver lokale myndigheder besked om, at der vil blive påbegyndt byggeri og lignende. Det er derfor ikke muligt at informere Bravo Tours’ gæster på forhånd. Ofte sker det, at et byggeri påbegyndes og hurtigt går i stå for at blive genoptaget senere. Det er derfor utroligt svært at forudse, hvilke støjgener der vil blive. Flere steder er det forbudt at bygge i højsæsonen, men det er langt fra alle byggefirmaer, der tager hensyn til dette.

På mange hoteller har man ansat et såkaldt animation team, som står for forskellige former for aktiviteter og underholdning i dag- og aftentimerne. Disse aktiviteter er altid ledsaget af ofte høj musik. Det er vanskeligt at finde en musiksmag eller et lydniveau, der passer alle. Man kan altid bede om, at der bliver skruet ned; men man kan også være nødsaget til at finde en solrig plet lidt væk fra musikken.

Vælger man at bo centralt, vil man kunne høre det pulserende liv i området bl.a. kan der forekomme støj fra barer, restauranter, trafik etc.

På mange rejsemål findes hunde. Bravo Tours kan ikke holdes ansvarlig for gener fra hundenes gøen.

Del denne side via E-mail