Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Medicin

Ved rejser inden for Schengen-lande kræves erklæring for at kunne medbringe visse typer af medicin. Få nærmere rådgivning hos lægen. Husk ALTID at pakke livsvigtig medicin i håndbagagen. Vær i den forbindelse opmærksom på reglerne for håndbagage – har du spørgsmål så kontakt din læge, eller dit apotek.

EU/EØS Lande
Den Offentlige Sygesikring dækker udgifter til lægeordineret medicin – hvis man gemmer recept samt original kvittering. Bravo Tours kan ikke tilbyde at refundere medicinudgifter på vegne af Sygesikringen.

Vi henviser i stedet til at tage alle originalbilag med hjem, hvorefter man kan kontakte SOS (www.sos.dk) omkring de udlæg, man har haft.

Se her hvad og hvor Den Offentlige Sygesikring dækker: https://www.borger.dk/Sider/EU-sygesikringskortet-det-blaa-kort.aspx

Øvrige Verden

Her dækker Den Offentlige Sygesikring som bekendt ikke. Bravo Tours anbefaler på det kraftigste, at man tegner en sygerejseforsikring. Bravo Tours samarbejder med Gouda Rejseforsikring og kan tilbyde at tegne sygerejseforsikring hos Gouda, når du bestiller din rejse.

Del denne side via E-mail