Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kun flybillet

Gæster, der udelukkende har købt flybillet hos Bravo Tours, mister ved for sent fremmøde i lufthavnen retten til flytransport på såvel ud- som hjemrejse. Rejsen betragtes herefter som annulleret.

Hvis du køber en ren flybillet hos Bravo Tours, er Bravo Tours alene forpligtet til at levere flyrejsen fra Danmark, tur/retur.

I det tilfælde at hjemrejsen til Danmark ændres, er den rejsende selv ansvarlig for at holde sig opdateret. Dette kan bl.a. ske via afrejselufthavnens egen hjemmeside.

I tilfælde af uforudsete omstændigheder, såsom uroligheder, naturkatastrofer etc. bedes den hjemrejsende holde sig tæt på afrejselufthavnen, og selv holde sig orienteret om evt. tidsændring. Det er ikke Bravo Tours ansvar at sørge for transport til lufthavnen, med mindre andet er aftalt på rejsebeviset.

En ny Rejsegarantifondslov fra 1. januar 2010 sikrer rejsende, der kun køber flybillet, muligheden for at tilkøbe en konkurssikring. Denne træder i kraft i forbindelse med konkurs hos luftfartsselskabet. Prisen for denne konkurssikring er Dkr. 20,- per rejsende. Konkurssikring kan bestilles hos din rejsekonsulent.

Hvis du bestiller transport i forbindelse med køb af en flybillet, så gælder transporten til/fra eet af de hoteller der findes i Bravo Tours program hvor bussen stopper den pågældende dag. Der laves ikke ekstra stop ud over dette. Hvilket hotel transporten går til oplyses ved ankomst til rejsemålet.

Del denne side via E-mail