Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Handicappede

Som handicappet kan det være en udfordring at rejse. Vi undersøger gerne specielle forhold; men vær opmærksom på, at definitionen af ”handicapvenligt”, ikke altid er den samme i udlandet, som vi er vant til i Danmark.

Det er vigtigt, at kørestolsbrugere kontakter Bravo Tours inden afrejsen for at få den bedst mulige service både i lufthavnen, på flyet og på rejsemålet. Desværre er ikke alle hoteller bygget til, at kørestolsbrugere skal kunne færdes ubesværet rundt. Derfor anbefaler Bravo Tours, at man bestiller sin rejse i god tid, således at der er de største muligheder for, at der er et egnet hotel ledigt. Kørestole kan på flyrejsen medbringes som fribagage ud over den normale bagagevægt. Dette skal dog bekræftes af flyselskabet inden afrejse. Hvis man ikke selv kan gå om bord i vores transferbusser, eller hvis man medbringer en stor elektrisk kørestol, skal man selv sørge for transport fra lufthavnen til hotellet og retur. Vores rejsekonsulenter kan være behjælpelige med at bestille liftbus eller lignende.

Gæster med større eller mindre handicaps, fx stift ben, må ikke placeres ved nødudgange eller på forreste række i flyet.

Del denne side via E-mail