Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Glemte sager

Bravo Tours hjælper naturligvis gerne med eftersøgning af glemte sager på rejsemålet, men vi er nødt til at følge sikkerhedsreglerne. Det er således ikke tilladt at eftersende glemte mobiltelefoner, radioer, andre elektroniske genstande, cremer etc. med Bravo Tours’ egne fly. Det er kun muligt at sende beklædningsdele og dokumenter.
Har rejsen foregået med rutefly, har vi desværre ingen mulighed for at eftersende glemte sager.

Bravo Tours påtager sig ikke at undersøge mulighederne for at transportere glemte effekter hjem med alternative flyruter.

Da en efterlysning skal igennem mange hænder koster det et ekspeditionsgebyr på kr. 300. Når vi har modtaget betalingen, fremsender vi efterlysningen til rejsemålet. Beløbet refunderes ikke, selv om effekten ikke findes. Betalingen foregår ved at indbetale til Bravo Tours’ bankkonto i Sydbank reg.nr. 7118 - kontonr. 20 30 40-4.

Se også herunder, hvor der findes et skema, man kan udfylde. Alternativt kan efterlysningen indtelefoneres på 96 27 37 80. Husk altid at henvise til billetnr.

Vi gør opmærksom på, at genstanden sendes hjem på eget ansvar, og at Bravo Tours ikke kan bære ansvaret, såfremt den glemte genstand skulle forsvinde undervejs til Danmark, ligesom Bravo Tours heller ikke kan drages til ansvar, såfremt hotellet/en rejseleder bekræfter at have fundet den glemte genstand og denne senere, i vores eller hotellets varetægt, skulle bortkomme. Dette er også gældende for værdigenstande. Vælger du at få den glemte genstand sendt hjem med DHL, er forsendelsen forsikret fra rejsemålet til adressen i Danmark.

Bravo Tours kan på ingen måde drages til ansvar for ting, der er glemt eller efterladt af gæsten selv på rejsemålet, og som eventuelt ikke dukker op. Dette gælder ligeledes, hvis glemte effekter ikke dukker op, selv om de er afsendt fra rejsemålet.

Ting glemt i flyet, skal efterlyses i lufthavnen af gæsten selv straks ved hjemkomsten eller ved telefonisk henvendelse til flyselskabet umiddelbart efter hjemkomsten.

Udfyld skemaet herunder og få efterlyst din glemte sag.

Alternativt kan efterlysningen indtelefoneres på 96 27 37 80. Husk altid at henvise til billetnr.

Efterlysningsskema

Glemte sager
 

Del denne side via E-mail