Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Børn

Det er barnets alder på hjemrejsetidspunktet, der afgør rabattens størrelse. Alderen skal oplyses ved rejsens bestilling. Vær opmærksom på, at børn, der er fyldt to år på hjemrejsedatoen, skal betale for flysædet t/r, uagtet at barnet er under to år på udrejsedatoen.
Normalt kontrolleres fødselsdato i afrejselufthavnen for børn under to år.

På charterflyvninger er prisen kr. 300 for børn under to år. Barnet får ikke sit eget sæde; men skal sidde på skødet hos en voksen.

På ruteflyvninger betaler børn under 2 år kr. 2.100, såfremt de sidder på forældres skød under rejsen med rutefly. Børn over 2 år betaler normalt cirka 50 % af voksenpris på flyvninger med rutefly.

Der kan medbringes ét barn under to år pr. voksen (mad ombord er ikke inkluderet i prisen). Familier med børn under to år må aldrig sidde ved nødudgangen på flyrejsen. Eventuelle ekstra udgifter til barneseng, måltider etc. afregnes direkte med fly/hotel. Børn mellem 2 og 12 år, der deler lejlighed/  hotelværelse med to voksne, opnår betydelig børnerabat afhængig af indkvarteringsform.

Børnepriser er gældende for børn fra de fylder 3 år til de fylder 12 år. Børn under 3 år følger med gratis, men er f.eks. ikke garanteret en plads i bussen, ligesom vi ikke kan garantere, at der er plads til en klapvogn eller barnevogn i bussen.

På nogle rejsemål og til nogle turistattraktioner kan betingelserne for børnepriser være ændrede. Det vil fremgå i forbindelse med køb af billetten.

Del denne side via E-mail