Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

All Inclusive

All inclusive programmet er beskrevet under hvert enkelt hotel og kan variere fra hotel til hotel. Vær opmærksom på, at all inclusive standarden følger hotellets standard og bærer præg af den lokale kultur.

Se alle vores All Inclusive hoteller her

All Inclusive fås i tre varianter:

All Inclusive Light
, hvor mad og drikkevarer er i overskueligt udvalg og ofte i udvalgte tidsrum.

All Inclusive
, hvor mad og snacks serveres fra buffet fra morgenmaden til aftensmad, og drikkevarer kan hentes i baren fra ca. kl. 11.00 til kl. 23.00.

All Inclusive Ultra/Plus
, All inclusive Ultra betyder at konceptet er udvidet med “lidt ekstra” det kan f.eks. være længere åbningstider i buffet og/eller bar, det kan være at internationale mærker af spiritus er inkluderet – eller at der findes flere a la carte restauranter der kan benyttes gratis. All Inclusive Ultra er altså ikke nødvendigvis det samme på alle hoteller – men altså at du få lidt mere for pengene.

Generelt for alle tre former for All Inclusive er: Morgenmad, lette måltider/snacks i løbet af dagen og aftensmad. På de fleste hoteller serveres maden fra buffet. De inkluderede drikkevarer er lokalt fremstillede mærker. Ønsker man internationale mærker og vine, vil det som oftest være mod merprisbetaling. Man kan ikke forvente at "light" produkter er inkluderet. Nogle hoteller har flere restauranter, hvoraf nogle kan benyttes mod et tillæg, der betales direkte til restauranten/hotellet. Ofte skal man bestille bord. Ønskes à la carte eller specialmenu, kan det nogle steder lade sig gøre mod et tillæg, der betales direkte til restauranten/hotellet. På nogle hoteller har restauranterne begrænset åbningstid.

All Inclusive-konceptet varierer en del fra hotel til hotel og fra land til land. Man kan således ikke forvente, at de samme ting er inkluderet verden over, og man må forvente, at maden følger hotellets standard og ofte bærer præg af det lokale køkken. Hotellet har ofte enkelte barer (fx strandbarer) eller aktiviteter, der ikke er omfattet af All Inclusive. Dette oplyses ved ankomst til hotellet.
Tidspunkterne for All Inclusive-konceptet varierer fra hotel til hotel, men generelt er dette fra tidlig formiddag til cirka kl. 23.00.
Bravo Tours tager forbehold for, at hotellerne ændrer i konceptet i løbet af sæsonen eller i forbindelse med højtider og lignende.

Bemærk, at all inclusive konceptet slutter på afrejsedagen kl. 12:00, når man checker ud af hotellet.

Se alle vores All Inclusive hoteller her

Del denne side via E-mail