Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Aircondition, el og vand

De fleste hoteller har air condition – ofte mod merprisbetaling direkte til hotellet. På nogle hoteller kører air condition i intervaller - dvs. i fastlagte tidsrum i løbet af døgnet - styret af hotellet. Nogle hoteller har kun aircondition i højsæsonen - typisk fra cirka 1. juni til medio september. Visse steder forekommer der af og til udfald i elektriciteten. Dette kan bevirke, at aircondition virker uregelmæssigt. Afhængigt af vejret vælger nogle hoteller i vinterhalvåret at slukke for airconditionanlægget. Et airconditionanlæg er ikke et varmeanlæg, og man kan derfor ikke forvente, at det kan omstilles til at give varme i kolde perioder.

På hoteller, der benytter solenergi, kan der i solfattige perioder være mangel på varmt vand. Hvis man bader på tidspunkter, hvor mange andre gæster bader, kan der også opstå knaphed på varmt vand; men som regel vil der være lunkent vand. Ved langvarig tørke kan myndighederne rationere vandet, hvilket også kan mærkes af Bravo Tours’ gæster.

På mange destinationer kan man opleve periodiske afbrydelser af el og/eller vand. Som oftest er der tale om kortvarige afbrydelser, og langt de fleste hoteller har mindre nødgeneratorer, så de nødvendige ting i reception og restaurant kan fungere. Disse nødgeneratorer kan dog ikke trække el til alle værelser.

Bravo Tours kan ikke påtage sig noget ansvar eller yde erstatning, såfremt der opstår strømsvigt, olie- eller vandmangel.

Del denne side via E-mail