• Rejser i januar

    Fantastiske rejser i januar

Rejs ud i januar, og nyd ferien i solen

Rejs ud i januar, og nyd ferien i solen

Hører du til dem, der elsker julen, men også er glad, når du kan lægge al julestress og julejag bag dig og tage fat på et nyt friskt år i januar? Så er du måske også en af dem, der begynder at drømme om sol og varme, så snart julenisserne er pakket væk.

Tag på en skøn solferie midt i den kolde vintertid

Heldigvis behøver du ikke vente helt til sommerferien for at få solen og varmen at mærke. Der er masser af muligheder for at rejse ud i januar, hvis du trænger til at lægge julestresset bag dig og bare ligge i solen og slappe af.

De Kanariske Øer er den evigt populære vinterdestination for solhungrende danskere. Og med god grund. For de forskellige øer som Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma og Lanzarote har hver især så meget at byde på, og der er masser at se og opleve overalt, hvad enten du er til totalafslapning, aktiv ferie eller en god kombination. På de Kanariske Øer er temperaturen meget behagelig året rundt, også om vinteren. Samtidig er flyveturen på omkring de fem timer også overskuelig.

Tag ud i verden på nye eventyr i januar

Har du lyst til at rejse lidt længere efter oplevelserne og varmen, er der masser af spændende destinationer i både Østen og Caribien. Thailand er for eksempel skøn året rundt og til enhver tid, men vinterperioden er faktisk det allerbedste tidspunkt at besøge landet på grund af regntiden om sommeren.

Rejser du den anden vej, frister Caribien med eksotiske og skønne destinationer som Den Dominikanske Republik, Cuba og de Dansk Vestindiske Øer. Vidt forskellige, men spændende steder med både solgaranti og garanti for at få masser af oplevelser med hjem i bagagen.

Selv om januar er en populær rejsemåned, er der stadig et stort udvalg at vælge imellem for dig, der har mulighed for at rive en uge eller to ud af kalenderen og rejse ud i verden for at nyde solen, varmen og oplevelserne under fremmede himmelstrøg. Der er masser af muligheder, så det handler mere om at vælge til og fra.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Rejser i januar

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
2024 lørdag 2 mar
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

1 plads tilbage! Total pris fra Pris pr. person fra 5.029 kr 8.769 kr
2024 søndag 3 mar
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

1 plads tilbage! Total pris fra Pris pr. person fra 2.199 kr 4.899 kr
Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail