Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
 • Nytårsrejser

Nytår med Bravo Tours

Afslut året med manér

Hvor er du, når klokken slår midnat d. 31. december? Nytåret er en festlig anledning - uanset om du vælger at blive hjemme i kulden, eller du foretrækker at tage en nytårsrejse ned i varmen.

Rejs væk fra de stressende juledage og de vante omgivelser sammen med kæresten, familien eller vennerne og få en uforglemmelig oplevelse. Træd i stedet ind i det nye år med et glas sprudlende bobler i hånden, imens du nyder udsigten over nogle af de mest fantastiske steder i verden.

Nytår på De Kanariske Øer

Byt sne og kulde ud med lune dage og strand på de Kanariske Øer. Rejs fx til det skønne Tenerife, Gran Canaria eller Fuerteventura og få den ultimative solrejse i december med sommerstemning, sol, krystalklart vand og festligheder. Hver ø har sin egen unikke charme – Tenerife med sit imponerende landskab og bjergsider, Gran Canaria med sin farverige natur og vulkankratere, og Fuerteventura med sine smukke hvide sandstrande og ikoniske mørke lavastrande.

Spis frisk lokalfanget fisk på en af de mange lækre restauranter og fest derefter natten lang under den klare stjernehimmel. Er du frisk den efterfølgende morgen, kan du deltage i den traditionelle kanariske nytårsdukkert, der symboliserer fornyelse og renhed og bringer dig held og lykke med ind i det nye år.

Thailand - fejr det nye år under palmerne

Skal dit nytår være endnu mere eksotisk og farverigt? Så tag til Thailand og skyd det nye år ind under de svajende palmer. Tag fx til det skønne Hua Hin eller den populære ferieø Phuket, hvor du kan nyde en afslappende ferie med hvide sandstrande, turkisblåt vand og kulturelle udflugter i topklasse.

Du kan også holde nytår i hovedstaden Bangkok, hvor flere hundredetusinde mennesker hvert år samles ved det berømte Central World Square for at nyde de spektakulære lysshows, live musik og se det store fyrværkeri. Vil du hellere undgå at være midt i menneskevrimlen, kan du i stedet finde en af byens mange populære rooftop-barer eller restauranter og spise din nytårsmiddag med champagne og fri udsigt til det farverige festfyrværkeri.

Caribien – lækre strande og azurblåt hav

Drømmer du om at holde nytår i fantastiske omgivelser med kridhvide sandstrande og azurblåt hav? Så er Caribien stedet du skal holde nytår! Caribien er en øgruppe i det Caribiske Hav, som bl.a. inkluderer det verdensberømte og meget populære rejsemål Den Dominikanske Republik. Denne østat er indbegrebet af skønne sandstrande, storslået natur og spændende oplevelser – perfekt til at fejre starten på det nye år! Tag på sejltur, lær at snorkle eller dykke, eller tag på hvalsafari og spot pukkelhvaler, imens dem derhjemme traver rundt i sne og slud.

Goa – et festligt nytår

Hvert år tiltrækker den famøse indiske stat danseglade besøgende fra hele verden. Goa er særligt kendt for sine store ild- og fyrværkerishows – så vil du opleve et anderledes, men særdeles festligt nytår, er Goa et rigtig godt bud. Det er et ægte strandparadis med oplevelser til både livsnyderen såvel som eventyreren. Her er du garanteret en afslappende ferie med den perfekte kombination af ro, skønne strande og kulturelle oplevelser med indiske dufte og ældgamle traditioner.

Bali – nytår i smukke omgivelser

Du vil med garanti elske at holde nytår på den smukke og spektakulære ø Bali, der ligger i Det Indiske Ocean. Det skyldes ikke mindst, at øen har noget for enhver smag. Tag fx på opdagelse gennem rismarker og grøn natur, bestig vulkaner, bad i de skønne vandfald eller tag en afslappende dag på en af de skønne strande. Er du mere til fest og farver, så er der også rig mulighed for at nyde den eksotiske stemning og de pulserende balinesiske rytmer på det kendte strandområde Kuta Beach, hvor du også kan shoppe og smage på de lokale specialiteter.

Nytårsrejser fra Billund, Aalborg og København

Er du blevet klogere på, hvor du skal holde nytår henne?

Ellers kan du med fordel benytte sorteringsfunktionen herunder til at vælge blandt vores mange skønne nytårsrejser, som både afgår fra Billund, Aalborg og Københavns lufthavne. Vælg de datoer du vil rejse på samt den lufthavn du ønsker at flyve fra – så får du et mere præcist overblik over dine muligheder. Det er også muligt at sortere efter kriterier som pension, All Inclusive eller diverse hotelfaciliteter, således at rejsen matcher lige præcis dine behov.

Rejs 2 uger hen over nytår

Foretrækker du en varm nytårsrejse? Hvorfor så nøjes med en uge i sydens sol, når man kan tage to uger med sol, afslapning og masser af spændende oplevelser.

Se tilbuddene og bestil direkte her >

Hold nytår på De Kanariske Øer

Denne paradisiske øgruppe har et vidunderligt klima med behagelige temperaturer hele året rundt. Og særdeles tiltrækkende med de mange spektakulære strande og den betagende unikke natur.
Se tilbuddene og bestil direkte her >

Nytår i Paris eller London?

Hvis du ønsker at opleve festfyrværkeriet over Eiffeltårnet i Paris eller Big Ben i London.
Bestil direkte her >

3 ugers rejser

Start det nye år med 3 ugers ferie. Rejs i januar og februar fra Billund og København.
Bestil direkte her >

Luksus-nytår i Egypten!

Bestil din nytårsrejse til Egypten, og bo på et af vores luksushoteller - kategori 4, 4+ eller 5.
Bestil direkte her >

Eksotisk nytårsferie!

Drømmer du om at holde nytår i fantastiske omgivelser med kridhvide sandstrande og azurblåt hav?
Bestil direkte her >

Find din nytårsrejse her

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14