• Rejser fra Billund Lufthavn

Sommerferien starter fra Billund

Sommerferien starter fra Billund

Du behøver ikke køre langt eller betale for tilslutningsfly, hvis du gerne vil ud i verden med Bravo Tours – vi flyver også fra Billund! Nem og bekvem lufthavn at komme til med både bus og bil. Med busser fra flere steder i landet køres du lige til døren i god tid inden afgang, og er du i bil er der et kæmpe udvalg af parkeringspladser lige i nærheden. Finder du en parkeringsplads et stykke fra terminalen hopper du blot på en gratis shuffle-bus, der kører fast mellem parkering og terminal flere gange i timen. Lad ikke tunge kufferter og dårligt vejr afholde dig fra en solferie – rejs direkte fra Billund.

Turen går til…

…Alanya i Tyrkiet? Den solrige Costa del Sol i Spanien? Eller måske en af de græske øer, Rhodos eller Kreta? Der er mange populære feriedestinationer i syden, og vi rejser til dem alle direkte fra Billund lufthavn. Sæt dig ind i flyet, nyd turen og få en fantastisk ferie under varmere himmelstrøg. Du bestemmer selv din hotelkategori og hvilke faciliteter, der er vigtige for dig: Pool, strand, bar, børnevenligt eller børnefrit område – mulighederne er mange. Vælg antal dage – 7, 10 eller 14 – vælg feriested, vælg hotelkategori og afrejsedato, så lister vi en række muligheder. Og har du spørgsmål til den enkelte rejse er du naturligvis velkommen til at kontakte os. På alle rejser med Bravo Tours fra Billund er der dansk guide tilknyttet, så du kan også sagtens stille spørgsmål under selve opholdet.

Eksklusiv afgang Billund

Bravo Tours elskede charterrejser byder også på nye spændende feriesteder. Hvad med at besøge det bjergtagende Azorerne? Den vidunderlige Costa de Almeria? Eller måske Jersey? Du kan sagtens udforske ukendte områder med Bravo Tours direkte fra Billund. Og rammerne er de samme: Topservice, dansk rejseleder og ubesværet rejseform. Prøv noget nyt med eksklusive-rejser hos Bravo Tours – både til familie, par og venner. Udflugter fra hotellet giver dig mulighed for at se lidt mere, eller du kan gå på opdagelse på egen hånd. Der er alle muligheder med afgang fra Billund lufthavn.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Se alle sommerrejser fra Billund Lufthavn

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra

For alle tilbuddene gælder først-til-mølle-princippet. Der sælges kun 3 stk. pr. tilbud og vi forbeholder os retten til prisstigninger og tager forbehold for trykfejl, samt udsolgte afgange. Alle ovenstående priser er pr. person ved minimum 2 personer. Alle ovenstående børnepriser er pr. barn ved minimum 2 fuldt betalende personer. Børnealderen kan variere fra hotel til hotel. Tilbuddene gælder kun på udvalgte værelsestyper og derfor kan priserne varierer – gælder hvis den udvalgte værelsestype er udsolgt og det derfor er med en anden værelsestype. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Booker du både fly og hotel, er prisen angivet for dobbeltværelse. Der vil forekomme tillæg for eneværelser. Priserne er eksklusive afgifter og lufthavnstillæg.

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail