Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Alanya bådtur

Med engelsktalende rejseleder

Tag med på en fantastisk bådtur, hvor der sejles fra Alanyas hyggelige, gamle fiskerhavn og ud på det skønne azurblå middelhav. På båden slapper vi af i skyggen eller slikker sol på dækket med en drink i hånden, mens musikken spiller fra højttalerne.

Vi ser Alanya fra søsiden og sejler rundt om bjerget, der skiller feriebyen i øst og vest. Fra havet ser vi den store flotte forsvarsborg, som sultanen fik udbygget tilbage i 1200-tallet. Vi sejler forbi de kendte grotter ved foden af klippehalvøen efterfulgt af flere badepauser.

Inklusive frokost og all inkl af drikkevarer. Øl, vin og vand

Vejledende pris:
Voksne kr. 330 pr. person
Børn kr 165 pr. barn (fra 7-12 år)
Børn under 6 år er gratis.

Turen kører fra maj til oktober

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling.

Som udgangspunkt kører udflugten lørdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Alanyas Perler

Tag med på en uforglemmelig tur gennem Alanya by og den kulinariske verden!

Først sættes kursen mod en kryddeributik, som ligger i fiskehallerne, hvor de lokale handler. Du vil blive præsenteret for nogle af byens særlige delikatesser, såsom krydderier, te, Turkish Delight og meget andet. Nyd de eksotiske dufte og farver, mens vi forbereder os på at tage op på Alanya klippen og lade os betage af den fascinerende udsigt. Ved foden af klippen er drypstensgrotten Damlatas Cave, som vi skal tage et kig på. Her vil du lære mere om borgen, byens historie, drypstensgrotter, og ikke mindst blive klogere på Alanya.

Efterfølgende fortsætter vi ned til centrum af byen, hvor i vil opleve den sande glæde ved at shoppe i Tyrkiet. Vi vil tage i bazaren for at se hvad lige netop den har at byde på. Desuden, vil vi besøge nogle af byens bedste butikker, her kan du finde fantastiske tilbud på kvalitetsvarer, som smykker og briller.

Sidst, men bestemt ikke mindst, slutter vi turen af med tyrkisk morgenmad i den skønneste atmosfære på Dim Cay. Sid på tømmerflåderne, på floden, og nyd et væld af smagsoplevelser. Her vil der blive serveret en masse små anretninger, der næsten mætter øjnene før munden. Du kan forvente en masse frisk grønt, ost, marmelader, små retter og lidt sødt til ganen. Efter dette måltid vil maven være fuld og du vil have fået et indblik i det tyrkiske køkken.

Glæd dig til en dejlig tur rundt i Alanya by, en smuk udsigt, shopping og god mad! Du vil komme hjem med en masse inspiration til din ferie og med nye oplevelser i bagagen.

OBS: Inkl. entré, kabelbane og middag med et glas vin, en øl eller en sodavand. Man finder selv tilbage til hotellet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 350 pr. person
Børn kr. 175 pr. barn

Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder.

Som udgangspunkt kører udflugten onsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Tyrkiets skjulte skatte

Med dansktalende rejseleder
Kom med og oplev den fantastiske natur samt det traditionelle lokalliv, som Tyrkiet har at byde på. Vi kører op i Taurus bjergene for at besøge den forladte by Sarihacilar. Byen ligger på Silkevejen og var i gamle dage meget besøgt af rejsende, handlende fra hele verden. I dag er der 3 familier tilbage i byen og vi skal besøge en af disse familier.

I byen Akseki, finder vi et museum, der viser hvordan man boede, og til dels stadig gør, i området. Flere generationer boede under samme tag og hver lille familie havde et værelse med køkken, toilet og bad, hvor forældre og småbørn boede sammen.

Ormana – Button house byen – er her hvor vi skal have en dejlig, lokal frokost, inden vi skal gå på opdagelse i byen. Vi skal rundt og se og høre om hvordan man fortsat holder fast i de gamle traditioner, både når det kommer til at bygge de specielle button huse og vedligeholde det gamle håndværk, samt dagligdagens liv.

Nogle gode oplevelser rigere, tager vi ud til en overvældende naturoplevelse, Altınbeşik grotten. Grotten er den største grotte i Tyrkiet og den tredje største i hele verden. Grotten er delt i 3 etager, vi får muligheden for at se nederste etage, i form af en sejltur ind i grotten. Dette må siges at være en skjult skat som ikke mange har haft muligheden for at opleve!


Vejledende pris:
Voksne kr. 535.
Børn kr. 265.

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Manavgat - marked, flod og moské

Med dansktalende rejseleder

Manavgat er en by, der kun ligger få kilometer uden for Side. På denne dejlige dag skal vi opleve forskellige seværdigheder, som kendetegner byen.

Vi starter dagen på Manavgat floden, hvor vi skal på bådtur. Floden kaldes af tyrkerne "Smaragdfloden" på grund af dets smaragdgrønne vand. På sejlturen gøres et stop ved flodens udmunding, hvor der vil være tid på stranden. Her er det muligt både at bade i det iskolde flodvand eller det varme Middelhav. Undervejs vil vi nyde den flotte natur, samt en lækker frokost ombord på båden.

Vi skal besøge det lokale marked i byens centrum. Her kan man finde alt, hvad hjertet begærer - lige fra frugt og grønt til souvenirs, tøj, sko og tasker. På markedet vil der være rig mulighed for at gøre en god handel eller nyde et glas friskpresset appelsin- eller granatæblejuice. Hvis man ønsker at købe en lille ting med hjem, så kan det helt sikkert findes på dette marked.

Vi besøger den smukke Manavgat moske. Moskeen er en af de største i omegn og er en efterligning af den blå moske i Istanbul.

OBS: Fortsætter ferien, så kører vi tilbage til hotellet efter moskeen. Skal man med Billund flyet om aftenen, så kører vi mod lufthavnen og gør et stop på en lokal restaurant, hvor der er mulighed for at købe aftensmad (så husk kufferten).


Inklusive frokost


Vejledende pris:
Voksne kr. 430 pr. person
Børn kr. 215 pr. barn

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder.

Som udgangspunkt kører udflugten mandag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Praktiske oplysninger

I informationsmappen, på hotellet, er oplevelserne mere udførligt beskrevet. Du er altid velkommen til at henvende dig til din rejseleder, hvis du har spørgsmål.

Det er en god ide at tilmelde dig til oplevelserne på hotelservice tidligt på ugen, så pladsen er sikret. Derudover bedes tilmelding og betaling af oplevelser ske senest kl.12.00 dagen inden den pågældende oplevelse. Aftenarrangementer kan tilmeldes på dagen inden kl. 12:00.

Børn til og med to år deltager gratis, men er ikke berettiget til eget sæde i bussen. Børn mellem 3 og 12 år får børnepris.

Der kan betales med tyrkiske lira, euro og visa-kort.

Bemærk venligst at tilmelding er bindende. Ved sygdom kræves en lægeerklæring for at få refunderet billetprisen.

Bravo Tours tager forbehold for aflysning ved manglende tilmelding, udsolgte oplevelser og dårlige vejrforhold. Bemærk at drikkevarer er for egen regning, medmindre andet er anført.

Del denne side via E-mail