Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Direkte på stranden
 • 4 pools, SLASH-pool og vandrutsjebaner
 • Skatebane, klatrevæg og børneklub
 • Tennisbane, fitness og spa
 • Bygget i 2022

Avani+ Khao Lak Resort

5
Her får du
 • Direkte på stranden
 • 4 pools, SLASH-pool og vandrutsjebaner
 • Skatebane, klatrevæg og børneklub
 • Tennisbane, fitness og spa
 • Bygget i 2022
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Avani+ Khao Lak Resort

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb All Inclusive
 • Tilkøb halvpension

Nyt luksuriøst familieresort med aktiviteter for alle aldre

Avani+ Khao Lak har hurtigt skrevet sig ind, som et af Khao Laks bedste familiehoteller. Hotellet er opført i 2022 og ligger direkte på en fantastisk sandstrand i Khao Lak. Her er hele fire pools og fantastiske faciliteter for både store og små. Kort sagt en sand familiefavorit for dig, der drømmer om barfodsferie med masser af underholdning for alle aldre i luksuriøse omgivelser.

På dette strandresort finder du hele fire, dejlige poolområder. Så uanset om du er til sand mellem tæerne, en stille pool med en god bog eller et plaskvådt legeområde, der indbyder til leg og sjov med ungerne, så finder alle gæster med garanti et favoritspot her. Børnepoolen har flere vandrutsjebaner for familiens yngste børn, og et splash-område, der indbyder til mange timers sjov.

Trænger du til en pause fra solen i løbet af eftermiddagen, har hotellet en grøn palmehave, der strækker sig ned mod strande – perfekt til skygge-hygge og med en smuk udsigt ud over det turkisblå vand. Stranden er af bedste Thailand-kvalitet med fint, hvidt sand. Her kan du nyde de smukkeste solnedgange, hvor hele himlen farves i røde og orange farver.

Derudover kan børnene møde nye ferie-venner i den internationale børneklub og klubhus, hvor der arrangeres daglige aktiviteter. De større børn kan få et adrenalin-kick på hotellets klatrevæg eller prøve nye tricks i skateparken.

Det er dog ikke kun børn og unge, der vil finde masser af underholdning – hotellet har faciliteter for alle aldre og temperamenter. Du finder bl.a. en tennisbane, et veludstyret fitness, træningslektioner med fx thaiboxing, vandsportsaktiviteter og madlektioner (visse aktiviteter kan være mod betaling). Er du mere til spabehandlinger, vil du nyde et besøg i hotellet spa med massage og ansigtsbehandlinger i smukke omgivelser (mod betaling).

Gastronomisk mangler der heller ikke noget. Foruden den store, internationale buffet, som serverer feriens hovedmåltider, finder du bl.a. også en juicebar, en snackbar med egen pizzaovn, et beach house, en kaffebar og skal det være rigtig familiehygge, kan I bestille mad til værelset med roomservice.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med balkon eller terrasse, bad/toilet (afskærmet med glasdøre), safebox, satellit-tv, minibar, te- og kaffefaciliteter (Nespresso®-maskine), toiletartikler, badekåbe og hårtørrer.

Dobbeltværelse deluxe: Indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Ca. 35 m2 med plads til to til tre personer – du kan også bo alene mod et tillæg.

Premier Room: Værelset er ca. 35 m2 og indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er plads til op til to personer.

Dobbeltværelse deluxe med swim-up pool: Indrettet ligesom deluxe-værelserne dog med direkte adgang til fælles pool. På terrassen er der liggestole samt siddearrangement. Ca. 50 m2 med plads til to til tre personer – du kan også bo alene mod et tillæg.

Familiesuite: Indrettet med to separat soveværelser med hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge samt opholdsrum. Der er fjernsyn i alle tre værelser. Opholdsrummet er indrettet med sofa og spisebord. Ca. 106 m2 med plads til fire til seks personer.

Familiesuite med privat pool: Indrettet ligesom familiesuiten, dog med privat pool i forbindelse med terrassen. Denne familiesuite er ligeledes indrettet med et lille tekøkken med mikroovn og kogeplader. Ca. 165 m2 med plads til fire til seks personer.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Du kan opgradere til halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), fuld pension (morgen-, middags- og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad) eller All Inclusive.

Mere om Avani+ Khao Lak Resort
Hotellet er bygget i 2022.

Hotellet ligger direkte ned til en strand. Der er ikke solstole på stranden.

Vær opmærksom på at splash poolen lukker ned fra mandag den 11 september indtil torsdag den 5 oktober. Dog vil der blive sat nogle vand aktiviteter op til børnene ved siden af splash poolen.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 1 km
Afstand til lufthavn 88 km, Phuket Lufthavn
Afstand til minimarked 200 m
Afstand til restauranter 900 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 327
Bordtennis Ja
Byggeår 2022
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Padel tennis Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder 3
Skift af sengelinned 3
Spa & wellness Ja
Splash zone Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

99 Moo 8, Bang-Muang

82190, Takua-Pa, Phan-Nga

Khao Lak

Thailand


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail