Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Moderne og lyse lejligheder
 • Mange stamgæster
 • Hyggelig atmosfære
 • Tæt på stranden
 • Mulighed for All Inclusive

Lejligheder Palm Garden

3
Her får du
 • Moderne og lyse lejligheder
 • Mange stamgæster
 • Hyggelig atmosfære
 • Tæt på stranden
 • Mulighed for All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lejligheder Palm Garden

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb All Inclusive

Skønt lejlighedshotel tæt på stranden og det hyggelige Port de Alcudia

Palm Garden er et af vores gæsters favorithoteller, og det er ikke helt uden grund. Først og fremmest er det pga. den fantastiske beliggenhed, men også den hyggelige atmosfære og de moderne lejligheder er et stort trækplaster.

På Palm Garden finder du en hyggelig have og et skønt poolområde, hvor du rigtig kan få slappet af. Her er masser af solsenge, som du kan slænge dig i, og hvis du har brug for en pause i skyggen, kan du slå parasollen op. Når du trænger til at blive kølet ned, kan du snuppe en dukkert i hotellets indbydende pool. Til hotellets yngste gæster er der selvfølgelig også en lille børnepool.

Når du opholder dig på Palm Garden, har du lov til at benytte faciliteterne på søsterhotellet Alcudia Garden, som ligger lige ved siden af Palm Garden. Her kan du både spille bordtennis, volleyball, bordtennis og meget, meget mere. Skal ferien stå på absolut afslapning, kan du benytte dig af Alcudia Gardens sauna og jacuzzi. Her er desuden også et fitnesscenter, hvis du får brug for at få pulsen op. Vælger du All Inclusive, foregår dette også på Alcudia Garden. Animationsteamet aktiviteter og underholding foregår også på Alcudia Garden.

Under 100 meter fra Palm Garden den fantastiske sandstrand som er et af Alcudia områdets kendetegn. Stranden er meget børnevenlig, med lækkert sand og man kan bevæge sig ud i vandet uden det pludselig bliver dybt. Flere steder langs stranden er det også muligt at prøve kræfter med vandsport, og så vrimler det med restauranter og caféer langs strandpromenaden. Det er muligt at leje strandhåndklæder for 1,7 € pr. dag eller 7,7 € for en uge. 

Alcudias dejlige centrum ligger kun 500 meter fra Palm Garden, og her finder du altså alt, hvad hjertet begærer. Det er her du finder de gode shoppingsteder, uanset om du er til turistbutikker eller almindelige tøj- og skobutikker. Derudover finder du selvfølgelig også et hav af restauranter for enhver smag og hyggelige barer, som serverer kolde forfriskninger.

Sådan bor du
2-værelses lejlighed
2-værelses lejligheder med balkon/terrasse, moderne og lyst møblement, separat soveværelse og opholdsrum med sovesofaer, spiseplads samt tekøkken. Tekøkken har køleskab, kogeplader, mikroovn og køkkenredskaber til lettere madlavning. Desuden har lejlighederne aircondition (ca. 1/6-1/9), telefon, TV, safebox (mod gebyr), gratis WiFi og bad/toilet med bruser, hårtørrer og toiletartikler. 2-værelses lejlighed til enebrug mod tillæg og indrettet til maksimalt tre voksne og et barn.
2-værelses lejligheder = 36 m2

3-værelses lejlighed
3-værelses lejligheder er indrettet på samme måde som 2-værelses lejligheder, altså med et soveværelse og et separat opholdsrum med sovesofa. Derudover er der endnu et soveværelse med en enkeltmands seng. Værelset er indrettet til maks. to voksne og tre børn. Hvis der er fem personer på værelset vil fjerde og femte person sove i opholdsrummet på sovesofa. 
3-værelses lejligheder = 42 m2

Pension
Dit ophold på Palm Garden er uden forplejning. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad, Halvpension Plus eller All Inclusive. Ved Halvpension Plus indgår morgenmad og aftensmad samt én øl, ét glas vin eller én sodavand pr. person til maden. 

Bemærk at All Inclusive foregår på søsterhotellet Alcudia Garden. Poolbaren på Palm Garden er ikke en del af All Inclusive-konceptet. Se nærmere beskrivelse af All Inclusive herunder. 

Mere om Palm Garden
Ved ankomst tjekker du ind på søster-hotellet Alcudia Garden. 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til centrum 500 m, Port de Alcudia
Afstand til hæveautomat 50 m
Afstand til lokalt centrum 250 m
Afstand til lufthavn 60 km
Afstand til minimarked 150 m
Afstand til strand 200 m
Aircondition Ja
Antal værelser 83
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bordtennis Ja
Byggeår 1986
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Hårtørrer Ja
Indendørs pool I spaafdeling
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Opvarmet pool Ja
Parkering Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2022
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna I spaafdeling
Spa & wellness Ja
Splash zone Ja
Strandhåndklæder Ja, mod betaling
Tekøkken Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja

Adresse

Avenida Reina Sofia

07400, Alcudia

Mallorca

Spanien


Tlf.: 0034 971 066 300

All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive foregår på nabo- og søsterhotellet Alcudia Garden.

Hovedmåltider:
Morgenmad: Kl. 08.00 - 10.00
Frokost: Kl. 12.30 – 14.30
Aftensmad: Kl. 18.00-21.00

Alle måltiderne serveres fra buffet i hovedrestauranten på Alcudia Garden. Der er tre ugentlig temaaften til aftensmaden. Badetøj er ikke tilladt i restauranten, og mænd skal bære lange bukser i restauranten om aftenen.

Mellemmåltider:
Kage, kaffe, te, sodavand mm. serveres fra hotellets café eller poolbar en time midt på dagen.

Drikkevarer:
Kl. 10.00 – 24.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive-programmet, er mod betaling. Hotellets a la carte restauranter indgår ikke i All Inclusive-programmet, men der gives 50 % rabat til den italienske restaurant, hvis du vælger at spise her.


Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail