Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Benidorm

Om Benidorm

Benidorm – nogle af Spaniens bredeste sandstrande


Nord for Alicante ligger Benidorm, der er Costa Blancas største ferieområde og en af Spaniens mest kendte feriebyer. Her finder I nogle af landets bredeste sandstrande, mange aktiviteter og et rigtig godt ferieliv.

Mini-Mahatten i Spanien
Benidorm går ofte under tilnavnet ”Mini-Manhatten”, og ser man byen fra oven, giver sammenligningen rigtig god mening. De høje skyskrabere langs vandet, de brede, hvide sandstrande og skønne, grønne områder leder ganske rigtig tankerne på vej mod Manhatten. Det bedste af det hele er, at det hele er krydret med spansk feriestemning, tapas og et væld af solskinstimer.

Et livligt ferieliv
Dagene går af sig selv i Benidorm. De fleste lokkes mod strandene, hvor timer forsvinder en efter en. Når mørket falder på, lyser restauranterne, caféerne og diskotekerne op. De ligger fordelt både langs strandpromenaden og inde i byen. Nogle inviterer på fest hele natten, mens andre er perfekt til en hyggelig, spansk ferieaften.

Det lokale liv
Vil I opleve en mere lokal, autentisk og hyggelig side af Benidorm, skal I uden tvivl besøge den gamle bydel. Gå en tur i de små gader, og oplev, hvor de lokale selv bor. I finder både små butikker, hvidkalkede, charmerende huse og gode tapas-barer. Ud for den gamle bydel ligger også en strand med et gammel fort – Plaza de Castillo. Her kommer knap så mange mennesker, hvis I har lyst til at nyde en dag for jer selv.

Forlystelser og ren underholdning
I behøver absolut ikke ligge på stranden i Benidorm. Her er aktiviteter og forlystelser for en hver. Vil I opleve mere af Spanien, er Benidorm et rigtig godt udgangspunkt for at leje en bil og køre på opdagelse. Her finder I både smukke vandfald, hyggelige landsbyer og spændende seværdigheder. Omkring Benidorm ligger også forlystelsesparker, vandland og en zoologisk have, der byder på underholdende timer for både store og små.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Transfer
Transfer foregår på egen hånd.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail