Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt
  • Rejser fra Midtjyllands Lufthavn (Karup)

Rejser fra Midtjyllands Lufthavn Karup

Alene ordet ferie siger noget om, at alt det besværlige skal pakkes væk og der kun bør være ren rejseglæde, afslapning og godt humør til overs. Lige fra det øjeblik viserne på uret rammer tidspunktet for afgang fra jeres hjem.

Derfor er det ganske enkelt fantastisk, at I ikke altid behøver køre tværs gennem landet, før I kan sætte jer på flyet mod varmere himmelstrøg. Flere og flere rejser kan nemlig foretages fra landets mindre lufthavne – for eksempel Midtjyllands Lufthavn Karup, mellem Herning og Viborg.

Rejser til Mallorca fra Karup

Midtjyllands Lufthavn Karup ligger i forbindelse med den militære Flyvestation Karup og benytter dennes start- og landingsbaner. Lufthavnen blev etableret allerede i 1965, men at der foretages flyvninger til charterdestinationer er forholdsvist nyt.

Nogle af fordelene ved at vælge rejser fra Midtjyllands Lufthavn er, at I ikke alene sparer tid i forhold til transport til en af de større lufthavne, men også kan udnytte tiden op til afgang mere effektivt.

I Midtjyllands Lufthavn er den tid, I skal bruge til det praktiske efter ankomst til lufthavnen, oftest mindre. Det skyldes, at med sine kun omkring 7-10 daglige afgange er mængden af passagerer betragteligt lavere end I de større lufthavne. Både check-in af bagage samt sikkerhedstjek er derfor meget hurtigt overstået, så I kan komme videre på jeres rejse mod sol, sommer og feriestemning.

Især på rejser med mindre børn er kort ventetid i lufthavnen at foretrække. En lang, næsten stillestående kø på vej til check-in-skranken og security kan hurtigt medføre utålmodige børn og voksne.

Der er desuden gratis parkering ved Midtjyllands Lufthavn, så I kan spare på omkostningerne hertil. Hvis I ønsker det, kan I dog tilkøbe overvåget og indhegnet parkering, mens I er ude at opleve verden.

I 2017 sendte Bravo Tours glade gæster til græske Rhodos, og i 2018 er det spanske Mallorca, der er på programmet. Vi arbejder hele tiden på at udbygge vores program med endnu flere rejser. Målet er, at vejen til en afslappende og oplevelsesrig ferie bliver endnu kortere for vores forventningsfulde gæster.

Kom hurtigt på ferie fra Karup via Københavns Lufthavn

Udover at flyve vores glade feriegæster direkte på solferie, har Midtjyllands Lufthavn også ruteflyvninger til København.

Skal I på ferie på en destination, som kun kan tilgås vis flyvninger fra Københavns Lufthavn, kan I med fordel flyve dertil fra Midtjyllands Lufthavn. På den måde sparer I en masse tid, fordi flyveturen kun tager 50 minutter.

Billetprisen er i øvrigt oftest lavere end prisen på en togbillet. Desuden når I meget mere bekvemt frem, end hvis I skulle krydse landet i enten bil, bus eller tog. Derudover er der bare noget magisk ved at flyve og for mange hænger en flyvetur næsten uløseligt sammen med ordet ”ferie”. Så hvorfor ikke snuppe en ekstra?


FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14