Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Tróia

Om Tróia

Tróia
Syd for Lissabon ligger halvøen Troia – et ferieparadis ud over det sædvanlige med skønne strande, smuk natur og mange aktiviteter for alle aldre!

En smuk bugt fuld af oplevelser
Setúbal-bugten er en af verdens smukkeste bugter, og netop her ligger halvøen Tróia. På Tróia finder I et væld af aktiviteter – spil golf på en af Europas top-baner, sejl ud fra kysten og se delfiner, besøg den hyggelige marina eller tag tilbage i historien ved Tróias ruiner. Børnene vil elske de mange aktiviteter og rolige poolområder, hvor der virkelig er tid til at være familie. Også på strandene er der aktiviteter for selv de mindste børn.

Skønne resorts og gode strande
På Tróia ligger flere hoteller bl.a. Aqualuz - et skønt resort! Her kan I rigtig slappe af og nyde livet. I har aldrig langt til stranden eller den hyggelige marina. På Tróia er der også nogle spændende butikker og skønne naturområder, hvis I vil udforske den smukke halvø. Det er altså perfekt til hele familien. Strandene er kendt som nogle af Portugals bedste, og sandet er meget fint.

Tæt på Setúbal
Fra marinaen kan I sejle på nye eventyr. Tag med katamaranen, og kort efter ankommer I til den hyggelige by, Setúbal. Her finder I mange butikker, restauranter og en unik gammel bydel. Gå en tur og lad roen sænke sig – vil I spise her, bør I absolut prøve deres seafood.

Store oplevelser i Lissabon
Kun en time fra Tróia ligger Portugals hovedstad, Lissabon. Byen byder på et utal af spændende oplevelser, store pladser og gode restauranter. Nyd livet i hovedstaden, hvor I både kan besøge muséer, borgen São Jorge eller kør en tur med sporvogn. Lissabon tryllebinder de fleste, og et besøg er sjældent nok.

Golf på Tróia
Spiller I golf, vil I absolut synes om Tróia. Halvøen har en af Europas bedste baner, hvor I både spiller langs kysten og i smukke, grønne omgivelser. Banen har udfordringer for alle, og der er den anbefalelsesværdig at spille flere gange. Banen er designet af Robert Trent Jones Senior, har 18 huller og spilles i par 72.

Om Tróia
Tróia er en halvø ca. 60 kilometer syd for Lissabon i Portugal. Den største del af halvøen er et naturreservat, og flere områder er fredede. Hele vejen langs kysten finder I nogle af landets fineste sandstrande. I kan sejle direkte til byen Setúbal fra Tróia på under 20 minutter.

FAKTA OM TRÓIA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Tróia fra
- Billund

Flyet lander i Lissabon Lufthavn.

Flyvetid
Ca. 3,5 time.

Transfer
Det tager ca. 1,5 time at køre fra lufthavnen i Lissabon til første hotelstop på Tróia.
Er trafikken tæt, kan transfer’en tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Tróia er et relativt ukendt strandparadis, men ikke desto mindre en ægte én af slagsen. Strandene er nogle af de fineste i hele Portugal, og vandet er lavt – perfekt til både børn og voksne.

Mad og drikke
I finder gode restauranter - særligt ved marinaen. I kan også sejle til Setúbal, hvor der ligger endnu flere. Området er især kendt for sin gode seafood.

Transport
Det er let at komme rundt på Tróia. De fleste går eller lejer cykler. I kan også leje en bil, hvis I vil køre en tur ind i landet eller fx besøge Lissabon. Vil I til Setúbal, går der en færge flere gange om dagen - det koster ca. 7 euro at tage færgen tur/retur. 

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Tróia. Her kan I både dyrke vandsport, spille tennis, petanque, vandre, cykle og meget mere. Halvøen har også én af Europas top-golfbaner.

Shopping
Der ligger nogle fine butikker på Tróia. Vil I shoppe mere, anbefaler vi, at I besøger Setúbal eller Lissabon.

Golf
Når I bor på Tróia, har I mange golfbaner i nærheden. Den, der ligger tættest på, ligger under en kilometer fra hotellet på halvøen. Den er blandt de bedste baner i Europa.

Vores service
Bravo Tours’ tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Troia. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Oplev ferieparadiset Tróia

Om destinationen

Tróia.

Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.

Se billeder og video her >

Vejret

Se temperatur og vejrudsigt.

Se vejret her >

Hoteller

Vores udvalg af hoteller.

Se vores hoteller her >

Kort

Find din rejse til Troia

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Rejs på egen hånd - der er ingen rejseledere, men du kan altid kontakte os
  • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 3
  • 7
  • 11

Oplevelser

Lissabon by
Lissabons højdepunkter

I dag tager vi på byrundtur blandt Lissabons største oplevelser.

Dagens første stop gør vi lige uden for ved Jerónimos-klosteret. Klosteret er en del af UNESCO’s verdensarvsliste og virkelig et smukt syn med mange detaljer og dekorationer. Tæt på klosteret ligger også andre af Beléms højdepunkter, som vi selvfølgelig besøger. Det gælder både Belem-tårnet og ”De opdagelsesrejsendes monument”.

Vi fortsætter selvfølgelig turen i Lissabon centrum, hvor vi går en tur til fods i de hyggelige gader. Det er nemlig sådan, man oplever den charmerende storby allerbedst. Efter den guidede rundvisning bliver der tid til at nyde en god frokost på egen hånd – måske du spotter en særlig café eller restaurant på turen rundt i byen.

Udflugten kan købes ved ankomst til destinationen.

Sintra
Sintra – det smukkeste sted i Portugal

H.C. Andersen beskrev Sintra som det smukkeste sted i Portugal, og det er absolut ikke uden grund, at det netop var i Sintra, at kongefamilien engang holdt til i– for udsigten og livet i Sintra er absolut en konge værdig! Glæd dig til et fortryllende besøg i Sintra.

Vi starter i byen, nyder udsigten og omgivelserne. Byen emmer af romantik, og de gamle slotte skaber den helt rette stemning. Det er også tæt på Sintra, vi finder Europas vestligste punkt, Cabo da Roca. Fyrtårnet markerer punktet 140 meter over havet.

Der er garanti for en smuk dag blandt Portugals smukke perler.

Udflugten er en heldagstur og kan købes ved ankomst til destinationen.

Delfinsafari
Sejl på delfinsafari

I bugten ud for Tróia lever der masser af delfiner. I dag sejler vi ud og ser, om vi ikke kan komme helt tæt på de magiske dyr.

De søde dyr er som oftest meget legesyge og kigger nysgerrigt på os, når vi sejler forbi.

En stor oplevelse for alle aldre!
Der er 95 % chance for at se delfiner.

Udflugten varer ca. 2,5 time. Båden sejler ud fra Troia.

Vejledende pris:
Voksne kr. 265 pr. person.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

jeep
Jeepsafari

I dag kommer vi tæt på Portugals smukke natur i nationalparken ”Arrábida”. Glæd jer til en tur, hvor vi både kører off-road, gennem vandhuller og ser de smukkeste udsigter, der tager vejret fra os.
Det bliver en sjov og anderledes tur, der både giver flotte naturoplevelser og et godt indblik i landets mange traditioner. Undervejs besøger vi nemlig byerne Azeitão og Sesimbra, der på bedste vis giver os et indblik i den portugisiske hverdag.

Inkluderer færgetransport fra Tróia til Setúbal.
Udflugten varer ca. 3,5 time.

Vejledende pris:
Voksne kr. 565 pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Oplev Arrábida Nationalpark til fods

Portugal har fantastisk natur og Arrábida Nationalpark gemmer absolut på nogle smukke ruter. Vi går en af dem i dag, nemlig Ribeira das Marmitas.

Vi går den smukke rute, der bl.a. tager os forbi floden, som også har givet navn til ruten. Den løber fra Serra do Risco, der ligger på den vestlige del af den Europæiske kontinentalplade. Undervejs kommer vi både gennem smukke skovområder og ser helt særlig flora og fauna.

Ruten tager ca. 3 timer.
Udflugten inkluderer færge til og fra Troia samt naturguide.

Vejledende pris:
Voksne 315 kr. pr. person

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Portugals traditioner

I dag oplever vi og smager på nogle af Portugals fineste traditioner, når vi besøger en traditionel vingård og et keramikværksted.

Kun en kort køretur fra Setúbal ligger byen Azeitão med en af Portugals mest traditionsrige vingårde, José Maria da Fonseca. Vingården har mere end 200 år på bagen, og vi besøger både gårdens museum og smager nogle af deres berømte vine.

Efter vinbesøget fortsætter vi til Azulejo, hvor Portugals teglindustri begyndte og hurtigt blev populært i den portugisiske arkitektur. I dag er mange af traditioner gået tabt i moderne industri, men her i landsbyen er det stadig muligt at se og opleve den originale metode. Det er fascinerende at se, hvordan de smukke værker fortsat bliver til.

Udflugten tager ca. 4 timer og inkluderer både færge- og bustransport.
Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 435 pr. person.