Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret på Madeira

Vejret på Madeira er allerede fra april lunt og tørt

Vejret på Madeira er allerede fra april lunt og tørt

Gennemsnitstemperatur på Madeira

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

15 15 16 17 19 21 22 24 24 22 18 16
10 10 10 11 12 14 16 17 16 15 13 11
18 18 18 18 19 20 21 23 23 22 21 19

 DAG     NAT     HAV

Vejret på Madeira

Vejret på Madeira

Øgruppen Madeira ligger i Atlanterhavet ud for Marokkos kyst, hvor breddegraden sørger for at klimaet er Middelhavsagtigt, samtidig med at Atlanterhavet medvirker til, at der aldrig er hverken bagende hedt eller ubehageligt køligt.

Vejret på Madeira er derfor perfekt, når I ønsker en sommerferie med masser af sol og varme, men samtidig også godt kan lide at temperaturerne ikke bliver skyhøje.


Sommervejret på Madeira

I sommermånederne er vejret på Madeira ret pålideligt, med både solskin og varme. Den gennemsnitlige temperatur i højsæsonen er 24 grader, men med udsving på op til 30 grader på de varmeste dage.

Den forfriskende atlanterhavsbrise sørger dog for, at varmen altid føles behagelig.

Om aftenen og natten er temperaturerne også optimale. Det bliver en smule køligere, som gør det nemmere at falde til ro, men der er samtidig oftest lunt nok til en aften på balkonen eller en af de mange hyggelige caféer og restauranter. Det er dog en god idé at have en let trøje med, hvis I har planer om at være længe ude. Især hvis I rejser I først eller sidst på sæsonen, hvor det kan blive relativt køligt sidst på aftenen.

Badevandstemperaturerne er højest i august og september, hvor termometeret gennemsnitligt står på 23 grader og det er derfor både forfriskende og skønt at tage en dukkert på en af de smukke, anlagte strande.

Det regner i øvrigt sjældent i sommermånederne, men fra slutningen af september begynder regnbygerne så småt at indfinde sig. Den dejlige varme og solskinnet er dog fortsat faste følgesvende på jeres ferie helt frem til oktober og der er generelt massevis af tørre dage, selv i efteråret.


Vejret på Madeira indbyder også til rejser forår og efterår

Sommeren starter for alvor i maj, men vejret på Madeira er allerede fra april lunt og tørt. Det skyldes, at øgruppen ligger så langt mod syd og nyder godt af de varme vinde fra Nordafrika, når det blæser fra østlig retning.

Hos Bravo Tours starter rejsesæsonen i maj og slutter i oktober. Vejret på Madeira gør det dog i princippet muligt at besøge øgruppen hele året, fordi her ofte er solrigt og temperaturerne samtidig er ret lune og stabile udenfor højsæsonen.

Del denne side via E-mail