Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Lissabon

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Lissabon.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Lissabon.

Se vores hoteller her >

Lissabon

Få storbyer tryllebinder som Lissabon gør! Glæd jer til smukke monumenter, store pladser og en levende historiefortælling. Lissabon skal ganske enkelt bare nydes!

Storbyferie i Lissabon
Der er ingen tvivl om, at Lissabon har et væld af spændende seværdigheder. Byen har flere bydele, der hver byder på sine unikke attraktioner. Gå en tur i den gamle bydel, besøg nogle af de spændende muséer eller tag sporvognen rundt. Fra toppen af byens triumfbue kan I nyde en smuk udsigt over havet og byens shoppinggade. Fra byens gamle borg, São Jorge er der også en fabelagtig udsigt, og samtidig rummer bygningerne en unik historie.

Imponerende og charmerende oplevelser
Men Lissabon er meget mere end seværdigheder. Det er også en af de hyggeliste storbyer i Europa. Byen ligger helt ud til havet, og på Praca do Comércio bliver I budt velkommen som sømændene gjorde engang. Den store byport tager imod, og går I igennem denne, kommer I hurtigt til mange butikker, restauranter og ikke mindst store pladser.

Strandferie i de eksklusive forstæder, Cascais og Estoril
Det er også muligt at kombinere storbyen Lissabon med de eksklusive forstæder, Cascais og Estoril. Start fx ferien med tre dage i Lissabon og slut ferien af i Cascais eller Estoril. Her finder I skønne sandstrande, dejlige hoteller og et mere roligt ferieliv. En perfekt og unik kombination. I kan selvfølgelig også nyde hele ferien i Cascais eller Estoril, og blot tage toget til Lissabon, når I ønsker flere oplevelser. I kan tage toget direkte til centrum, og det koster kun ca. 5 euro pr. person tur/retur.

Om Lissabon
Lissabon er Portugals hovedstad og byder både på storbyferie og afslapning. Hele vejen langs kysten ligger de skønne forstæder, hvor I kan nyde ferie- og strandlivet, mens Lissabon har puls og mange spændende attraktioner.  Der bor næsten 3 millioner indbyggere i Lissabon.

FAKTA OM LISSABON

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Lissabon fra:
- Billund

Flyet lander i Lissabon Lufthavn.

Flyvetid
Ca. 3,5 time.

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Lissabon-by: 20 minutter
- Cascais/Estoril: 25 minutter

Er trafikken tæt, kan transfer’en tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
De første strande ligger ca. 20 minutter udenfor Lissabon. I finder rigtig gode strande i forstæderne Cascais og Estoril. I kan kombinere ferien og både bo i Lissabon-by og i Cascais/Estoril. De ligger ca. 30 minutter fra Lissabon-by med tog.

Mad og drikke
Der ligger mange gode restauranter i både Lissabon-by og Cascais/Estoril. Områderne er særlig berømte for deres seafood, da alle områderne ligger lige ud til havet. Nyd også en god middag ved en af Portugals store pladser til udsigten til monumenter eller i en af de hyggelige små sidegader. I Cascais/Estoril finder I primært de mange restauranter i byernes centrum eller langs strandpromenaden.

Transport
Det er let at komme rundt både med taxa og offentlig transport. Der kører tog fra Cascais/Estoril til centrum af Lissabon – det tager ca. 30 minutter og koster ca. 5 euro.  

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I vil opleve mere af Portugal. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv i Portugal. I kan også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping
Særligt Lissabon-by byder på mange butikker. Her finder I en lang shoppinggade ”R de Aurea” med både internationale butikker og eksklusive forretninger. I kan også shoppe i Cascais og Estoril, hvor der en mindre shoppinggade, men også et shoppingcenter. 

Golf
Der er gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. I Cascais/Estoril har I rigtig mange golfbaner indenfor en lille radius fra hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Lissabon. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Oplev Lissabon

Livsnyderens Lissabon

Oplev det bedste af Lissabon. Oplevelserne er inkluderet.

Se vores premium rejser her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet i fantastiske Lissabon.

Se oplevelser her >

Vejret

Find temperaturer og vejrudsigter for hele året til din rejse.

Se vejret her >

Områder i Lissabon

Kort

Find din rejse til Lissabon

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Rejs på egen hånd - der er ingen rejseledere, men du kan altid kontakte os
  • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 3
  • 7
  • 11