Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Kenya

Om Kenya

Kenya er safariens hjemland, men landet har også meget mere at byde på. Glæd dig til langstrakte strande, Karen Blixens farm, spændende storbyer og det rolige liv – man tror næsten, at tiden er gået i stå. Kombinér det hele med vilde og farverige dyr på savannen. Det bliver en helt igennem fantastisk oplevelse. 

Safariens eget hjemland
Det er ikke uden grund, at man siger, at Afrika går i blodet af én. Når de vilde dyr vandrer over savannen, sker der noget ganske særligt – det er en helt enestående oplevelse. Elefanter, løver, giraffer og mange flere kigger forbi. Mange mener, at en safari er en af de ypperste rejseoplevelser, der findes, og vi kan kun give dem ret. 

De bedste safariområder
Masai Maras græssavanne, halvørkenen i Samburu, Amboseli med Kilimanjaro i ”baghaven”, Tsavos røde elefanter– alle safariområder tåler gentagne besøg. Masai Mara er uden sammenligning verdens bedste – men de andre kan let måle sig og gemmer på helt fantastiske natur- og dyreoplevelser. Bravo Tours arrangerer mange spændende safarier i Kenya – vælg nogle af vores mest populære eller skræddersy din helt egen drømme-safari. 

En fantastisk kyststrækning
Blot en time fra safariland ligger Kenyas kyst – et ægte ferieparadis. Her finder du de langstrakte drømmestrande med kridhvidt sand, vajende palmer og turkisblåt hav. Det er den perfekte kombination – en afslappende ferie i de dejligste omgivelser med mulighed for safari.   

Kun med Bravo Tours – direkte til Kenya-kysten
Bravo Tours flyver som de eneste med direkte til Kenya-kysten. Du kan både rejse fra Aalborg og København – lettere bliver det ganske enkelt ikke at komme på både drømmeferie og safari! Derudover tilbyder Bravo Tours flere forskellige safarier i Kenya bl.a. Blixens Kenya og Rovdyrernes paradis. 

Det bedste rejsetidspunkt
Du kan besøge Østafrika året rundt, det er dog varmest, når det er vinter i Danmark. Her er gennemsnitstemperaturen ca. 30 grader og forholdene er perfekt til både ren afslapning og spændende oplevelser. 

Del denne side via E-mail