Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Venedig

Om Venedig

Europas smykkeskrin, Kærlighedsbyen, Broernes by og Gondolernes by: Den italienske by Venedig har særdeles mange kælenavne, men Venedig er uden tvivl også noget helt unikt, og det er ikke helt af vejen at sige, at al romantik og skønhed er samlet i én og samme by. Venedig består af over 118 små øer og er bygget på pæle midt ude i lagunen. Her er ingen asfalt men i stedet smukke kanaler, hvor taxaerne ikke er biler, men i stedet små både. 

Seværdigheder i Venedig
I Venedig er der et væld af attraktioner, som alle står i kø for at forføre dig. Markuspladsen er en af verdens mest berømte pladser og et samlingssted for både lokale, turister og ikke mindst duerne. På Markuspladsen står den smukke romerkatolske domkirke, Markuskirken, der med sine gyldne kupler glimter i solen. Markuskirken er en af Venedigs allerstørste attraktioner.

Et absolut must, når du er på ferie i Venedig, er en tur i en gondol på Canal Grande. Canal Grande er med sin 4 km den største vandvej i Venedig. Kanalen snor sig rundt igennem Venedig og er en helt fantastisk og charmerende måde at se byen på. Det ville ikke være helt unormalt, hvis din chauffør begynder at synge italienske serenader, mens i flyder afsted.

En anden kendt attraktion er Rialtobroen, som er en af de ældste og mest ikoniske broer i Venedig. På Rialtobroen kan du spejde ud over den smukke Canal Grande. I nærheden af broen ligger der også et fint madmarked, som også er et besøg værd.

Restauranter og natteliv
Venedig har, lige som de fleste andre italienske byer, en lang række restauranter, hvor der bliver serveret italienske specialiteter og internationale retter. Hvis du gerne vil finde de små, lokale restauranter, skal du bevæge dig ind i de små, snoede stræder. Her ligger de autentiske steder nemlig gemt.
Venedig har rigtig mange endags-turister, og derfor lukker mange af caféerne omkring midnat. Men når de mange endags-turister tager tilbage til fastlandet, vågner kanalen Rio della Misericoridia op. Her ligger der en stribe af små barer, og mange har terrasser ud til vandet. Her kan du både spise og drikke til sent.

Shopping i Venedig
Venedig er en guldgrube af skæve specialbutikker og små værksteder med arbejdende kunstnere. Her er et væld af butikker med udstillingsvinduer med farvede sko og tasker, flot keramik og marmorerede papirvarer. Venedigs styrke er uden tvivl de små, sjove specialbutikker, men hvis du er på jagt efter mærkevare, kan du finde dem i Merceria-kvarteret, som en masse små gader med eksklusive butikker. 

Transport i Venedig
I det gamle Venedig foregår al transport enten til fods eller i båd, men det gør bestemt heller ingen ting, for så har du bedre tid til at indsnuse den fantastiske atmosfære og skønhed. For at komme til Venedig kan du enten tage bussen til Piazzale Roma, hvor al motortrafik ophører eller toget, som standser på den anden side af Canal Grande.

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Venedig, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være i Venedig. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Find din rejse til Venedig her

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Venedig

Se billeder og video her >

Vejret i Venedig

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed