Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Kresten Palace

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Kresten Palace

  • Aircondition
  • Morgenmad
  • Mulighed for swim up pool
  • Pool
  • Max. 100 m til strand
  • Tilkøb halvpension

4-stjernet hotel med fantastisk udsigt
Med sin smukke udsigt over Kalithea-bugten og kort afstand til stranden er Kresten Palace et populært hotel. Her finder du alle faciliteter til at holde en fantastisk ferie både som par og familie. 

Hotellet har et imponerende pool-område omkranset af en skøn have med palmer og blomster. Ved poolen er der en dejlig solterrasse og fra pool-området en sti ned til et klippeplateau, hvorfra der er adgang til stranden med liggestole og parasoller (mod gebyr).

Har du lyst til at være aktiv på din ferie, har du rig mulighed for det. På Kresten Palace finder du bl.a. tennis, volleyball, billard, bordtennis og fitness. Desuden har hotellet også et dejlig wellnesscenter med jacuzzi, tyrkisk hamam og sauna. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling. 

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med TV, telefon, elkedel, køleskab, hårtørrer og aircondition (juni-september).

Dobbeltværelser har safeboks (mod betaling). Badeværelserne er indrettet med badekar. Derudover har værelserne balkon/terrasse med bord og stole. På dobbeltværelserne kan der maksimalt bo tre personer. Dobbeltværelserne er ca. 25 m2. Vælg mellem udsigt til haven eller udsigt til havet. 

Familieværelserne er indrettet som dobbeltværelserne, men de er 35 m2. Her kan bo op til fire personer. Vælg mellem udsigt til haven eller udsigt til havet. 

Dobbeltværelser deluxe 
med swim-up pool. Terrassen er møbleret med solsenge og herfra er der direkte adgang til en fælles swim-up pool. De er indrettet med safeboks (gratis), pool- og strandhåndklæder (mod depositum) samt badeværelser indrettet med bruseniche med regnvandsbruser og toiletartikler. Deluxe værelserne får "turn-down service" hver dag, hvilket betyder, personalet sikrer, der ikke mangler noget hver eftermiddag foruden den daglige rengøring. 25 m2 med plads til maks. tre personer. Vælg mellem udsigt til haven eller udsigt til havet.

Familieværelser deluxe med swim-up pool. Indrettet ligesom dobbeltværelser deluxe dog med et seperat soveværelse adskilt med skydedør. Værelserne er 35 m2 og med plads til maks. fire personer. Vælg mellem udsigt til haven eller udsigt til havet.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Om hotellet
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til centrum 6 km Rhodos by
Afstand til hæveautomat 500 m
Afstand til lufthavn 17 km
Afstand til restauranter 1 km
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 283
Babyseng Ja
Bar Ja
Byggeår 1993
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2009
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Tennis Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail