Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Fantastisk luksushotel
 • Lige på stranden
 • Rooftop kun for voksne
 • Lækre barer og restauranter
 • Dejligt poolområde

Isla Brown Corinthia Resort & Spa

5
Her får du
 • Fantastisk luksushotel
 • Lige på stranden
 • Rooftop kun for voksne
 • Lækre barer og restauranter
 • Dejligt poolområde
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Isla Brown Corinthia Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension
 • Wellness

5-stjernet luksushotel på dejlig strand

Lige på en dejlig strand ved den smukke Saroniske Bugt ligger det 5-stjernede hotel Isla Brown Corinthia Resort & Spa. Det er et luksuriøst hotel i et moderne design, som er spækket med fremragende faciliteter, så du kan holde en ferie i særklasse.

Hotellet er skønt indrettet i et moderne design med mange buer og former, som går igen igennem hotellet. Hotellet har også vundet priser for sit design. Ved siden af hotellets hovedbygning, ligger et grønt område med barer, restauranter og pools. Ved hotellet er der masser af muligheder for vandsport, der er skønt poolområd både for børn og voksne, og så er der lækre restauranter og barer for bare at nævne nogle ting. Hotellet er godt til både familier og par og ligger kun en times kørsel fra den fantastiske hovedstad Athen.

Badeferie for alle
Isla Brown Corinthia Resort & Spa er et paradis for dig, hvis du elsker en god badeferie. Du har nemlig stranden lige ved hotellet, så du kan tage en dukkert i havet. Du kan også dase på en solstol under en parasol på stranden, som er til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

Er du mere til pool, så ligger der et skønt poolområde lige bag stranden. Her er der både en børnepool og en større pool samt solstole og parasoller. Du kan også hoppe en tur i poolbaren og snuppe en drink, mens du nyder tilværelsen.

Masser af aktiviteter
Er du mere til en aktiv ferie, ja så er Isla Brown Corinthia Resort & Spa også noget for dig. Der er nemlig et væld af vandsportsaktiviteter fx vandski, dykning, stand up paddle, parasailing og mere. Nogle af aktiviteterne er mod gebyr, men hver dag kan du gratis leje et stand up paddleboard eller en kano i en time.  

For børnene er der også en oppustelig vandpark på havet, som de kan få mange timers sjov ud af. Her er også en time inkluderet pr. dag. Du finder også et fint fitnessrum, så du kan holde formen ved lige under ferien, hvis du er til det.

Og efter alle aktiviteterne kan du jo passende tage en tur i hotellets spa-afdeling og blive forkælet med en behandling.

Lækre restauranter og barer
Hotellet har to restauranter og to barer, som serverer forskellige drikkevarer og måltider. I hovedrestauranten kan du spise din morgenmad, og har du tilkøbt halvpension, spiser du også din aftensmad her – begge fra buffet. Du finder også en taverna, som ligger på en grøn græsplæne ved stranden, så du kan spise med en skøn udsigt og fødderne i græsset.

Der er også en moderne lobbybar, som har åbent hele dagen og serverer både drinks og snacks. Skal den lette sult slukkes, så er det også muligt i hotellets garden bar, hvor der er en snack-menu med bl.a. salater og pizza.

Trænger du til en afslappende eftermiddag eller aften, så kan du passende tage op på toppen af hotellet, hvor du finder en rooftopbar samt eksklusive solstole, som er omgivet af lavt vand, så du kan dyppe fødderne, mens du nyder en lækker cocktail. Rooftop er kun for voksne og er åbent fra eftermiddag til sent på aftenen.

Sådan bor du
På Isla Brown Corinthia Resort & Spa bor du i nye og moderne værelser, som er lyst indrettet. Alle værelser er udstyret med gratis WiFi, kaffemaskine, køleskab, safebox, TV, hårtørrer og aircondition. Vælg mellem følgende værelser.

Dobbeltværelse classic med balkon
Værelset er ca. 20 m2 og har en balkon med udsigt til landskabet omkring hotellet. Der er plads til en til tre personer.

Dobbeltværelse deluxe med balkon og havudsigt
Værelset er ca. 20 m2 og har en balkon med en smuk udsigt til den Saroniske Bugt. Der er plads til en til tre personer.

Executive suite med balkon og havudsigt
Værelset er ca. 40 m2 og med egen balkon med havudsigt. Værelset er minimalistisk indrettet og har en åben stue med egen spiseplads og en behagelig sofa. Der er også et stilfuldt walk-in closet, og så er der et skønt badeværelse med håndvaske af naturligt marmor samt et badekar. Derudover er der også et tekøkken. Der er plads til op til fire voksne og et barn.  

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Du kan tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Isla Brown Corinthia Resort & Spa
Du får en velkomstdrink, når du ankommer til hotellet.

Der er begrænset rejselederservice på hotellet. Det betyder, at vores rejseledere ikke kommer på hotellet, men du kan altid kontakte dem på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 15,2 km
Afstand til centrum 22 km - Korinth
Afstand til hæveautomat 500 m
Afstand til lokalt centrum 1 km
Afstand til lufthavn 90 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til restauranter 500 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 166
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Bordtennis Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 8
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kaffemaskine
Konferencerum Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 4
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Volleyball Ja, beachvolley
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja

Palea EO Athinon Korinthou, Agii Theodori 200 03, Grækenland

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail