Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Athen/Athens Riviera

Om Athen/Athens Riviera

Athens Riviera
Nyd en fantastisk ferie ved Athens Riviera. Her bor I enten i midten af Athen eller i områderne meget tæt på – så I nemt kan opleve Athen på jeres ferie.

Storbyferie i Athen
Der er ingen tvivl – Athen er absolut en af Europas mest spændende storbyer! Nyd en ferie her og gå på opdagelse allerede, når du åbner hoteldøren. Akropolis er selvfølgelig et af de højdepunkter, du ikke må gå glip af. Ud over spændende, historiske attraktioner – som Athen emmer af – er der selvfølgelig også et væld af gode restauranter og butikker. Så det hele behøver ikke nødvendigvis handle om historie, for Athen er på alle måder også en moderne storby med alt, hvad du drømmer om!

Athens Riviera
Ikke langt fra Athen ligger også flere spændende områder, der er oplagt til en dejlig ferie. Her finder I hoteller, der fx har flere feriefaciliteter, men hvor I stadig let når ind til byen og alle dens seværdigheder. Glyfada er et af de kendte områder, hvorfra I kan tage metroen til Athen. Det giver altså den perfekte kombination af badeferie og storbyoplevelser.

Athens største oplevelser
Når man holder ferie i eller omkring Athen, er der selvfølgelig nogle seværdigheder, man ikke må glip af. Den største af dem alle er selvfølgelig Akropolis, men der er meget andet, man også bør opleve. Gå en tur i Plaka-området, den ældste – og måske smukkeste - bydel i hele Athen. På hvert gadehjørne ligger også små, hyggelige restauranter, som man bare må nyde stemningen på. Besøg også Syntagmapladsen, der er byens centrum og hjemsted for byens præsident og parlament.


FAKTA OM ATHENS RIVIERA


Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Athens Riviera fra:
- København

Flyet lander i Athen.

Flyvetid
Ca. 3,5 time

Tidsforskel
+1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Miljøafgift
Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-ind eller check-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-4,0 euro pr. værelse pr. nat.

Strande
Der er flere gode strande langs kysten. Nogle med lavt og klart vand.

Mad og drikke
Langs Attica-kysten finder I gode restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne ligger både langs kysten og i byen. Nationalretten i Grækenland er mousaka, der består af aubergine, grøntsager og hakket oksekød. Meget velsmagende. Også frisk fisk og skaldyr hører til de gode kulinariske oplevelser.

Transport
Det er let at komme rundt i området både med offentlig transport og taxa. Taxa er forholdsvist billigt sammenlignet med Danmark.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I vil se området og de mange attraktioner i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Shopping
Der er gode muligheder for shopping, men i Athen finder I endnu flere butikker – også internationale mærker.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Find din rejse til Athen/Athens Riviera

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Athen/Athens Riviera.
Se billeder og video her >

 

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Athen/Athens Riviera.
Se vores hoteller her >

Nyd en fantastisk ferie i Athen/Athens Riviera

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Hoteller i Athen/Athens Riviera

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed