Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Paris

Om Paris

Rejs med til Paris og oplev selv, hvorfor storbyen er en af de mest besøgte i hele verden. Det er den perfekte kombination af spændende oplevelser og ren selvforkælelse i et tempo, der er få storbyer forundt!

Eiffeltårnet, Mona Lisa og meget mere
En ting er sikkert – rejser I til Paris, kommer I aldrig til at kede jer. Byen byder på masser af kendte attraktioner, hvor det meste kendte uden sammenligning er Eiffeltårnet. Bygningen blev til i 1889 og er i dag uden tvivl et ikon på den spændende by. Nyd synet af den spektakulære bygning eller tag en tur med elevatoren op og nyd udsigten fra Eiffeltårnet. Det er en ganske særlig oplevelse.

Men Paris er meget mere end Eiffeltårnet. Byen byder også på den berømte triumfbue, det verdens kendte museum, Louvre, der huser maleriet af Mona Lisa og selvfølgelig Notre Dame. Mange vælger også at gå en tur langs Chamsp Èlysées, der er byens mest kendte gade. Start ved Triumfbuen og bevæg jer mod Concorde pladsen – en tur på ca. to kilometer. På vejen støder I både på butikker og restauranter samt den amerikanske ambassade og Præsidentpalæet. Gaden er selvfølgelig også kendt fra cykelløbet Tour de France, der slutter netop her.

Ud at spise i Paris
Det franske køkken er kendt i hele verden og absolut et dejligt bekendtskab, når man besøger Frankrig. Her finder I alt fra lækre restauranter til bistroer og brasserier – for slet ikke tale om de mange caféer, som ligger på næsten hvert eneste gadehjørne. Læn jer tilbage, nyd en kop kaffe eller et glas vin og se livet vandre forbi – det kan ende med at blive et af de bedste ferieminder, man tager med sig hjem fra Paris.

Shopping i verdensklasse
Spørg en modeinteresseret om, hvor man skal rejse hen og et af svarene bliver uden tvivl Paris. Storbyen huser både kendte designere og modehuse, ligesom nye stjerner ofte baner sig vej og lærer faget i Paris. Chanel er blot et af de navne, I kan købe med jer hjem, hvis I tager på shopping i Paris. Går I efter mærkevarer som dette, skal I besøge området omkring Montaigne avenue. I kan selvfølgelig også tage på markeder eller besøge Bastillien, hvor fra mange upcoming designere starter karrieren. Måske I kan gøre et godt fund netop her. I Operakvarteret finder I også flere stormagasiner, der absolut er et besøg værd.

Transport rundt i Paris
Paris opleves uden tvivl bedst til fods. De hyggelige gader og små pladser skaber den helt rette stemning. Vil I rundt over større afstande, kan I med fordel tage metroen og S-toget RER. De fleste vælger med fordel at købe en tre- eller femdagsbillet, så man kan køre, så meget man vil i de dage, billetten er gyldig.

Når I vil og så længe I vil
Når I rejser til Paris med Bravo Tours bestemmer I selv, hvor længe I vil være afsted. Det er jeres fleksibilitet. Paris er oplagt til forlængede weekender, men der er også rigeligt at opleve til flere uger. Flyvetiden er kort og tager blot et par timer. Vælger I Bravo Tours som jeres rejsearrangør, er I selvfølgelig dækket af pakkerejseloven. Det er tryghed fra start til slut.

Vores service og turistskat
Når du rejser med Bravo Tours til Paris, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Myndighederne i Frankrig opkræver en turistskat, der betales direkte til hotellet. Det gælder alle over 12 år og svarer til 1-3,5 euro pr. person pr. nat alt afhængig af hotellets officielle kategori.

Find din rejse til Paris

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Paris.
Se billeder og video her >

Vejret i Paris

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller i Paris