Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Meliã Grand Hermitage

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Meliã Grand Hermitage

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Strand
  • Vandrutsjebane

Fantastisk hotel
Meliã Grand Hermitage er ganske enkelt det bedste af det bedste, når det gælder hoteller i Bulgarien. Her lever du som grever og baroner. Alt er i topklasse – service, mad og faciliteter. Hotellet ligger meget smukt i læ af grønne skove, og samtidig lige ned til en flot og indbydende strandpromenade. Centrum af Golden Sands ligger blot 100 meter væk, så du bor simpelthen midt i det hele.

På hotellet er der flere gode restauranter bl.a. tapas-baren La Terrazza med skønne spanske specialiteter og den lækre restaurant, The Level, der tager gastronomien til nye højder. I Oriental Corner kan du i højsæsonen nyde tyrkisk kaffe og en vandpibe. Desuden slår hotellet dørene op for VIP SPA Suite, hvor du kan forkæle din krop med massage og behandlinger i særklasse (mod betaling).  

Poolområdet er stort og indbydende med forskellige swimmingpools, vandrutsjebane, børnepool, solsenge og parasoller, der er placeret ved forskellige solterrasser. Der er gratis leje af poolhåndklæder. Her findes desuden et indendørs poolområde. Fra hotellet har du også direkte adgang til den skønne strandpromenade. 

Rejser I med børn, vil de med garanti elske den internationale børneklub, der tilbyder mange faciliteter. Hotellets personale tager i mod børnene fra første sekund, hvor de tjekker ind i en særlig børnereception. Hver dag foregår der spændende aktiviteter – lige fra ansigtsmaling til spil og lege. Der er også mini-disco om aftenen.

Meliã Grand Hermitage er uden tvivl et af vores bedste luksushoteller og derfor Bravo Deluxe. Start ferien på den helt rigtige måde med en 5-stjernet oplevelse, der allerede starter med gratis loungeadgang i afrejselufthavnen.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 100 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 720
Bar Ja
Byggeår 2005
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 9
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2017
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du

På Meliã Grand Hermitage har du forskellige indkvarteringsmuligheder.

Dobbeltværelserne er lyse, luksuriøse og meget velindrettede med eget bad/toilet og balkon med en fantastisk udsigt. Alle værelser har desuden aircondition, tv, køleskab, safebox og Wi-Fi. Fem af hotellets værelser er specielt indrettet med gode faciliteter for handicappede, ligesom selve hotelområdet er fint fremkommeligt for gangbesværede og kørestolsbrugere. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Du kan også bo alene på værelset mod tillæg.

Familieværelserne består af to dobbeltværelser med connecting-døre i mellem.

Det er muligt at tilkøbe havudsigt fra værelset. Den bedste havudsigt får I fra de øverste etager - disse værelser er det også muligt at bestille.

Junior suite. Skal ferien byde på forkælelse i særklasse, kan du også vælge et ophold i en af hotellets junior suiter. Her kan du brede dig over hele 68 km2, der er elegant og komfortabelt indrettet med bl.a. ekstra lange senge, TV med satellitkanaler, safebox, WiFi, aircondition, minibar, elkedel, balkon eller terrasse samt badeværelse med brus, badekar og hårtørrer. Bor du i junior suite, har du desuden eksklusiv adgang til hotellets Level-restaurant, Level-lounge samt Level-have og -poolområde. Og dertil kommer privat tjek-ind og tjek-ud. Junior suiten er indrettet til maksimalt 4 personer, heraf højst 3 voksne eller 4 børn.

Pension
Dit ophold på Meliã Grand Hermitage er med All Inclusive.

Mere om Meliã Grand Hermitage
Hotel Meliã Grand Hermitage vil danne den perfekte ramme om en ægte luksusferie. Her er masser af fine faciliteter for både børn og voksne, bl.a. en ny Animation Bar ved poolområdet og den nye, særlige Sports Bar for alle sportsentusiaster.

"The Level" er foruden at være en speciel værelsestype, også adgangsgivende til forskellige områder på hotellet. Dette indbefatter restauranten "The Level" samt poolområdet for "The Level"-gæster.

 

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad: kl. 07.30-10.00  
Frokost: kl. 12.30-14.30 
Aftensmad: kl. 18.00-21.00

Drikkevarer: 
Kaffe, te, mælk, vand juice, sodavand fra maskine, lokalt spiritus, øl og vin fra fustage.

Ikke inkluderet:
Importeret drikkevarer og light-produkter.
A la Carte-restuaranten er mod gebyr.

Mellemmåltider: 
Tapasbar "La Terraza": kl. 10.30-21.00
Sportsbar (kun åben i højsæson): kl. 10.30-23.00
Cocktailbar ved poolområdet -"Animation Bar" (kun åben i højsæson): kl. 10.30-23.00
Lobbybar "Café Roma": kl. 10.00-22.30; forskellige drikkevarer, i tidsrummet kl. 10.00-18.00 med snacks, sandwiches og kager.  
Cocktailbar"Sunshine Café": kl. 10.00-22.30

Vær opmærksom på, at der er "smart casual dresscode" i indendørs restauranter/barer. Her er det ikke tilladt at bære badetøj, klipklapper eller shorts.

Fitnesscenteret er åbent kl. 08.30-20.30 - gælder også den indendørs pool.

I højsæsonen er der desuden hotellet egen underholding med bl.a. mini disco samt forskellige shows. 

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail