Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Rolige omgivelser
 • Familievenligt
 • Animation team

Hotel Sunrise

3
Her får du
 • Rolige omgivelser
 • Familievenligt
 • Animation team
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Sunrise

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Pool

Godt hotel i rolige omgivelser og tæt på strand og by
400 meter fra stranden ligger Hotel Sunrise – et skønt resort med en god beliggenhed i den rolige del af Golden Sands, men samtidig tæt på både strand, butikker, restauranter og barer.

På hotellet finder du en lang række aktiviteter – lige fra tennis, volley og basket (ligger kort gang fra hotellet) til et nyere udendørs område med enkelte fitness-faciliteter. Der er naturligvis også fire udendørspoolområder, en indendørspool og en jacuzzi, hvor du kan nyde ferielivet i fulde drag.

For de yngste er der en international børneklub, hvor børnene kan lege med andre børn i løbet af dagen. Derudover er der en sjov legeplads, mini disko og en børnepool, hvor børnene kan plaske rundt og have det sjovt.

Hotellet har sin egen restaurant, hvor du både kan spise inde og ude. All Inclusive er inkluderet i dit ophold, hvilket gør ferien ekstra nem – så er mad og drikke nemlig allerede betalt for. Fra restaurantens terrasse kan du nyde hotellets flotte udsigt over poolen og havet. Derudover er der både pool-, lounge- og lobbybar. 

Sådan bor du på Hotel Sunrise
På hotel Sunrise bor du i fine og store værelser. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, når du bor på Hotel Sunrise:

Dobbeltværelse med balkon og udsigt til parken: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og udsigt til parken. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, tv, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og havudsigt. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, tv, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Dobbeltværelse med stor balkon og to senge: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og havudsigt eller udsigt til haven. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, tv, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo fire personer, heraf maks. 3 voksne.

Dobbeltværelse med stor balkon og to senge: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og havudsigt eller udsigt til haven. Værelset er indrettet med tre enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, tv, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo fem personer, heraf maks. 3 voksne.

Dobbeltværelse comfort med balkon: Fine værelser på ca. 24 m2 med egen balkon. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, tv, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Executive værelse med udsigt til parken: Fine værelser på ca. 24 m2 med egen balkon. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, tv, te- & kaffefaciliteter, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Executive værelse med havudsigt: Fine værelser på ca. 24 m2 med egen balkon. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, en sovesofa, aircondition, tv, te- & kaffefaciliteter, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

2-værelses lejlighed med balkon: Fine lejligheder på ca. 26 m2 med egen balkon. Værelset er indrettet med to enkeltmandssenge, sovesofaer/ekstra senge, aircondition, tv, te- & kaffefaciliteter, køleskab, gratis WiFi telefon og hårtørrer. Der kan bo op til to voksne og to børn på værelset.

Pension
Opholdet er med All Inclusive

Mere om Hotel Sunrise
Børn beregnes som voksne fra 12 år og op efter.

I receptionen kan der lejes en safeboks.

Hotel Sunrises beliggenhed er ganske unik – det ligger nemlig i hjertet af et fredet naturområde og kun 400 meter til en dejlig sandstrand. Den brede sandstrand er perfekt til at nyde en afslappende sommerdag. Desuden er der gratis shuttleservice til stranden.

Sen afrejse? Mod betaling kan der være mulighed for at få late check-out ved forespørgsel på hotellet. Det er altid muligt at opmagasinere sine kufferter.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 500 m
Afstand til centrum 25 km, VArna
Afstand til hæveautomat 950 m
Afstand til lokalt centrum 400 m, Golden Sands
Afstand til lufthavn 24,4 km
Afstand til minimarked 300 m
Afstand til restauranter 300 m
Afstand til strand 400 m
Aircondition Ja
Antal værelser 330
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1992
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Familie Ja
Fitness Ja
Game room Ja
Gratis bus Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2010
Restaurant Ja
Safebox I receptionen, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja, mod depositum
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Golden Sands Resort
09007 Varna
Bulgaria
Tel: +359 52 381 800

All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant, hvor det også er muligt at sidde ude.

Morgenmad: 07.30-10.00
Frokost: 12.00-14.00
Aftensmad: 18.30-21.30

Til alle måltider serveres vand og juice, samt sodavand, øl og vin til frokost og aftensmad (lokale mærker).

Snacks
Fra 10.00-11.45 serverer hotellet en sen morgenmad, mens der serveres snacks fra 14.00-16.00 og is fra 11.00-16.00.

Drikkevarer
Fra 11.00-23.00 kan I nyde lokale drikkevarer i lobbybaren – vand, juice, sodavand, øl, vin og et udvalg af alkohol. Poolbaren er også åben fra 11.00-17.00.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. For sommeren 2022 har Bravo Tours dog aftalt med hotellet, at All Inclusive først slutter på hjemrejsedagen, når du forlader hotellet.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail