Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 24-timers All Inclusive med 4 a la carte-restauranter
 • Direkte på stranden med strandbar
 • Gode sportsfaciliteter og holdtræning
 • Fri adgang til 8.000 m2 stort vandland (300 m fra hotellet)
 • Et hotel hvor både store og små vil trives

Grifid Vistamar

4
Her får du
 • 24-timers All Inclusive med 4 a la carte-restauranter
 • Direkte på stranden med strandbar
 • Gode sportsfaciliteter og holdtræning
 • Fri adgang til 8.000 m2 stort vandland (300 m fra hotellet)
 • Et hotel hvor både store og små vil trives
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Grifid Vistamar

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

Strandhotel hvor både familier og par trives!

Grifid Vistamar ligger direkte på Golden Sands gyldne sandstrand. Hotellet tilbyder et fantastisk 24-timers All Inclusive-udvalg med flere a la carte-restauranter og mange aktiviteter. Med zoner kun for voksne og faciliteter designet til både store og små børn, er hotellet både for dig, der rejser som familie, og dig, der rejser som par.

Hotellet er totalrenoveret i 2019 og både fællesområder og værelser fremstår flotte, moderne og indbydende. Temaet for renoveringen var at skabe en ”urban jungle”, og man mærker straks, at der er kælet for detaljerne, og indretningen bidrager til at skabe en fantastisk og fuldendt hoteloplevelse.

Et strandhotel i Golden Sands indbyder naturligvis til mange timer på stranden. Derfor er der selvfølgelig også to solsenge og en parasol uden beregning på stranden til fri afbenyttes (ved tilgængelighed) pr. værelse, ligesom hotellets All Inclusive-koncept selvfølgelig også inkluderer strandbaren.

Hotellet har et dejligt poolområde. Dertil er der ligeledes en indendørs pool i forbindelse med hotellets spa. Den indendørs pool samt jacuzzi er til fri afbenyttelse, mens øvrige faciliteter (fx sauna, dampbad, massage og skønhedsbehandlinger) er mod betaling. 

Hotellets yngste gæster kan deltage i de daglige aktiviteter i miniklubben (international), samt minidisko og ugentlige shows og temadage. For de større børn og voksne er der gode muligheder for at udfordre sine medrejsende i tennis, bordtennis, fodbold eller volleyball. Derudover er der fitnesscenter og holdtræning med fx yoga, aerobic, Tea-Bo, jogging og meget mere.

På Grifid Vistamar får du et komplet All Inclusive-program med drikkevarer 24-timer i døgnet, minibar og mulighed for at afveklse en alsidig buffet med en mere intim middagsoplevelse på en af a la carte-restauranterne. 

Sådan bor du
På Grifid Vistamar bor du i fine værelser med en moderne indretning. Alle værelser er indrettet med aircondition, multimedie-tv, gratis WiFi, safebox, minibar med gratis daglig opfyldning af vand, sodavand og øl, te- og kaffefaciliteter, sovesofa, pude- og topmadrasmenu (mod forespørgsel) samt separat bad/toilet med bruseniche og hårtørrer.

Dobbeltværelse med balkon
Moderne indrettet værelse på ca. 25-30 m2 med egen balkon. På værelset er der plads til en til tre personer.

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
Fine værelser på ca. 26-30 m2 med egen balkon og havudsigt. På værelset kan der være op til tre personer. Det er også muligt at bo alene på værelses mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med concept med balkon og havudsigt
Fine værelser på ca. 25-30 m2 med egen balkon og havudsigt. Disse dobbeltværelser har som noget ekstra eksklusiv adgang til sky-baren og a la carte-restauranten på den fantastisk terrasse, samt infinity poolen med udsigt over havet. Derudover er der også mulighed for at nyde en ni-retters middag på restaurant Fusion, på Hotel Grifid Metropol, ca. 30 m fra hotellet. På disse værelser får du også adgang til en privat sektion på stranden, som kun er for voksne.

Værelset er som noget ekstra også udstyret med kapsel kaffemaskine, slippers og badekåber. Derudover kan du også se frem til fri adgang til hotellets fitnesscenter og sky baren på Grifid Metropol. Der kan bo en til to voksne på værelset.

Familieværelse med skrå havudsigt
Familieværelset er ca. 40 m2 og består af to værelse. Det ene er et soveværelse med to sammensatte enkeltsenge, som kan skilles ad, et skrivebord samt et TV. Det andet er en stue, hvor der er endnu et TV samt to sovesofaer. De to værelser er opdelt med en skydedør. Der er plads til op til to voksne og to børn eller tre voksne og et barn på værelset.

Pension
Dit ophold er med Ultra All Inclusive.

Mere om Grifid Vistamar
Pagur Sky Bar & Restaurant er ikke inkluderet i All Inclusive-konceptet, men mod betaling. 

Det er gratis for gæster, som bor på Grifid Vistamar at benytte den 8.000 m2 store vandpark på søsterhotellet Grifid Club Hotel Bolero, som ligger ca. 300 meter fra hotellet. Her er der tre vandrutsjebaner med mere end 400 meters kilden i maven. Bemærk at der er en min. højde på 140 cm for at prøve vandrutsjebanerne. Der er også et område for de mindre børn. Omklædningsrum og aflåste skabe er til fri afbenyttelse. Vandparken er åben fra juni til september. 

Vær opmærksom på, at dobbeltværelserne med concept kun er for personer over 16. På disse værelser koster det ikke ekstra, at bruge safeboksen på værelset.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 500 m
Afstand til centrum 500 m, Golden Sands
Afstand til hæveautomat 10 m
Afstand til lufthavn 26 km
Afstand til minimarked 10 m
Afstand til strand 10 m
Aircondition Ja
Antal værelser 325
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Beach club Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2000
Børneklub International
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 11
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, gratis
Parkering Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring Ja
Renoveret 2019
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af sengelinned Ja
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Volleyball Ja, beachvolley
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja

Adresse

9007 , Golden Sands

Varna

Bulgarien


Ultra All Inclusive

Ultra All Inclusive

Måltider
Fra hotellets store restaurant serveres dagens tre hovedmåltider fra buffet. Der er show cooking, ugentlige temadage og gallaaften hver 10. dag.

Morgenmad kl. 07.30 – 10.00
Frokost kl. 12.30 – 14.00
Aftensmad kl. 18.00 – 21.00

A la carte-restauranter
Ved ophold af min. 7 dages varighed er der ubegrænset adgang til hotellets a la carte-restauranter (gælder dog ikke Sky Bar & Restaurant). Bordreservation er dog påkrævet. Der er et udvalg af drikkevarer inkluderet på a la carte-restauranterne (vand, sodavand, lokal øl og lokal vin). Øvrige drikkevarer er mod betaling.

Furna-Ta (italiensk) kl. 18.30 – 21.30
Karmere (bulgarsk) kl. 18.30 – 21.30
Gozba-ta (europæisk) kl. 18.30 – 21.30
Sofra (social dining) kl. 10.00 – 12.00, 16.00 – 17.00 og 18.30 – 21.30

Mellemmåltider
Serveres fra hotellets snack-, pool- og kaffebar.

Sen morgenmad (kontinental) kl. 10.00 – 12.00
Snacks kl. 12.00 – 17.00
Is kl. 10.00 – 23.00
Kaffe og kage kl. 09.00 – 17.00

Drikkevarer
Ultra All Inclusive inkluderer både lokale og importerede drikkevarer – herunder kaffe, te, fadøl, vand, drinks, sodavand og udvalgte vine.

Lobbybar har døgnåbent
Poolbar kl. 10.00 – 23.00
Strandbar kl. 10.00 – 17.00 (højsæson kl. 09.00 – 18.00. Udelukkende lokale drikkevarer – øvrige drikkevarer er mod betaling).

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail