Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 5 golfrunder på 4 skønne baner
 • Bo på voksenhotel
 • Lige på stranden i Palma Nova

Golfrejse - Globales Santa Lucia

4
Her får du
 • 5 golfrunder på 4 skønne baner
 • Bo på voksenhotel
 • Lige på stranden i Palma Nova
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Globales Santa Lucia

 • 5 x Golf
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Max. 100 m til strand
 • Pool

5 golfrunder på fantastiske Mallorca
Tag på golfrejse til golfrejsemålet, der har det hele – Mallorca. Med sin smukke natur, vidunderlige gastronomi, varme klima og ikke mindst fantastiske golfbaner, er Mallorca bare et fremragende sted for en golfrejse. På denne golfrejse kan du spille hele fem golfrunder, og så bor du på et glimrende 4-stjernet voksenhotel i dejlige Palmo Nova.

De fem golfrunder bliver spillet på fire forskellige og spændende baner. To gange skal du spille på Santa Ponsa, som grundet sin længde er en af de sværeste baner på øen. Son Muntaner er endnu en baner, du skal spille på. Her veksles der mellem svære og lette huller, og terrænet varierer meget. Du skal også spille på nabobanen, Son Vida, som er Mallorcas ældste golfbane, og deres søsterbane, Son Quint, som er smukt omkranset af fyrretræsskov.Når der ikke spilles golf, så kan du slappe af på hotellet Globales Santa Lucia. Hotellet har et dejligt poolområde, og så ligger det lige på stranden i Palma Nova, så du hurtigt kan tage en fortjent dukkert i havet. Du kan også udforske den dejlig by i Palma Nova, som er spækket med butikker og restauranter, eller tag en tur til øens hovedstad Palma og oplev de hyggelige brostensbelagte gader.

Inkluderet

 • Fly t/r
 • Ophold på Globales Santa Lucia i dobbeltværelse All Inclusive
 • 5 x golf – 2 x Santa Ponsa, 1 x Son Vida, 1 x Son Muntaner, 1 x Son Quint

Tilkøb

 • Indchecket kuffert og golfbag
 • Transfer til og fra hotel
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Transport til og fra golfbanerne er på egen hånd

Sådan bor du på din golfrejse
Du bor på det lækre voksenhotel Globales Santa Lucia. Her har du en fantastisk beliggenhed lige ved stranden i Palma Nova, og så bor du også i gåafstand til byens butikker og cafeer. På hotellet er der også et dejligt poolområde med havudsigt og solstole og parasoller, så du kan nyde solen.

Hotellet blev renoveret i 2017, og du bor i flotte, lyse dobbeltværelser med gratis WiFi og aircondition. Dit ophold er med All Inclusive, så du hurtigt kan komme til næste måltid.

Læs mere om hotellet her – Globales Santa Lucia

Her skal I spille på golfrejsen

Son Muntaner
Son Muntaner

Den pengestærke, tyske hotelkæde Arabella Group ejer både Son Muntaner Golf og nabobanen Son Vida Golf i Palmas nordlige udkant, og meget passende ligner de to baner hinanden - omend Son Muntaner Golf stiller længdemæssigt større krav end Son Vida.

En anerkendt tysk banearkirekt, Kurt Rossknecht, har designet Son Muntaner, og dét er han sluppet så fortrinligt fra, at banen, der åbnede i 2000, hører til Mallorcas absolutte golfperler. Den var de første fem år forbeholdt gæsterne på de tre luksushoteller, Arabella Group driver på stedet, men sådan er det heldigvis ikke mere.  Det er en spændende bane, hvor svære huller veksler med lette huller, og hvor terrænet også varierer meget. Man fascineres mest af 7. hul, par 3, ned i en dal med et gammelt slot som baggrundskulisse, og på 14. hul, par 4, hvor man slår andetslaget ind over et springvand i en sø foran green. Gode nerver kræves allerede på 1. hul, par 4, dogleg højre med out of bounds ned langs hele højre side mod træningsbanen. En svær start for slicere!

www.sonmuntanergolf.com 

Son Quint
Son Quint

Gode, gamle Son Vida Golf og forholdsvis nye Son Muntaner Golf i Palma-forstaden Son Rapinya har fået en tredje søsterbane, Son Quint Golf. Sammen med tre luksushoteller danner de tre baner Arabella Golf & Spa Resort.

Omkranset af fyrretræsskov er Son Quint Golf en letkuperet og forholdsvis åben bane med brede fairways og store greens skabt i fællesskab af en spanier, Ramón Espinosa, og en tysker, Kurt Rossknecht.
De største udfordringer møder man på tre huller i træk, 10., 11. og 12. hul, hvor vand er i spil. Det gælder drivet på både 10. og 11. hul, begge par 4, hvor en sø i højre side omfanger et slicet drive, og ligeledes teeslaget på 12. hul, par 3, hvor bolden skal flyves over en sø til green - et forholdsvist langt slag, fordi hullet måler 178 meter fra gul og 149 meter fra rød tee. Fra hvid tee bliver det rigtigt svært, 196 meter. En aflang green med to bunkers i venstre side øger også sværhedsgraden og gør 12. til signaturhullet. Banen blev åbnet i 2007 - med eget klubhus.

www.sonquintgolf.com

Santa Ponsa
Santa Ponsa I

Club de Golf Santa Ponsa I blev taget i brug i 1977, men er fortsat en alvorlig test for selv de bedste golfspillere. Det var ikke tilfældigt, at den udfordrende, lange bane seks gange i 1990’erne var vært for The Balearic Islands Open på herrernes European Tour - i øvrigt to gange med legenden Severiano Ballesteros som vinder. Det er primært på grund af sin længde, at Santa Ponsa I hører til de sværeste baner på Mallorca.

Kendte navne har altid fundet vej til både banen og til det store, men hyggelige klubhus med 12 hotelværelser på 1. salen. Sveriges Prinsesse Birgitta, der bor på Mallorca, har siden 1991 holdt sin egen årlige turnering, International Trophy, på Santa Ponsa I - med 250 deltagere.
Der findes også baner med navnene Santa Ponsa II og III, men de er desværre kun åbne for aktionærer. ”Almindelige” greenfeespillere får ikke lov til at spille den spændende bane, der slutter med en ø-green med form som Mallorca. I spiller Santa Ponsa I. 

www.golf-santaponsa.com

Son Vida
Son Vida

Mallorcas ældste bane, Son Vida Golf, der blev åbnet i 1964, er klassikeren, man nødvendigvis må spille, hvis man som golfspiller kommer til solskins- og golføen i Middelhavet for første gang. 
Det er først og fremmest en hyggelig bane, hvor det mere gælder om at slå lige end langt, fordi høje træer eller tæt krat omgiver de fleste fairways - med tabte slag eller bolde til følge. På en række korte par-4-huller når man sagtens green i regulation med to jern.

På scorekortet ser banen overkommelig ud rent distancemæssigt, men det er alligevel svært at score på den, fordi en række højdeforskelle gør det svært at bedømme afstandene korrekt. 

Man skal specielt nyde to huller, 6. hul, par 5, med Palma-bugten og den majestætiske katedral i baggrunden, når man står på det højtliggende tee-sted, samt 8. hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter lavere end tee-stedet. Nyd endelig også de mange farverige blomster og de smukke gamle villaer, der garnerer banen - to iøjnefaldende elementer, det kan være svært at abstrahere fra.

www.sonvidagolf.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail