Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse – THB El Cid

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse – THB El Cid

  • 4 x Golf
  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Lækker golfrejse til pragfulde Mallorca – Bo på voksenhotel direkte ud til det azurblå middelhav!
Hotel THB El Cid Class er et moderne hotel, som ligger lige ved stranden og Middelhavets smukke vand. Med sine mange faciliteter er hotellet et fremragende valg for jer, der ønsker at nyde en uforglemmelig ferie som par, med familie eller venner. Hotellet er kun for voksne, og man skal være 18 år for at checke ind.

Inkluderet i denne golfrejse er to gange golf på Puntiro og to gange golf på Golf Maioris.

Puntiro er Mallorcas første bane i Jack Nicklaus-design, Golf Park Mallorca - også kaldet Puntiró - blev åbnet i sommeren 2006 i S’Estanyol de Puntiró 10 km nordøst for Palma, og her venter en spillemæssig oplevelse af de større.
Tæt ved Arenal-stranden, ligger Golf Maioris, en let kuperet bane, hvor spredte grupper af paraply-fyrretræer adskiller fairways, og enkeltstående af slagsen udgør forhindringer på fairways.
Ét hul står klart i erindringer på Maioris-banen, nemlig 5. hul, par 5, som slutter med en ø-green, hvis eneste forbindelse til ”fastlandet” er en gangbro. Hullet er ikke særligt langt for et par 5, 437 meter fra gul og 397 meter fra rød tee, men har alligevel handicapnøgle 2.

Inkluderet
• Dobbeltværelse
• Halvpension
• 4 runder golf – 2 x Puntiro, 2 x Maioris Golf

Tilkøb
• Transfer til og fra hotellet
• Transport af Golfbag

Her bor du på din golfrejse.
På Hotel THB El Cid bor I et skønt dobbeltværelse med egen balkon og havudsigt. Hotellet består af 218 værelser fordelt på 6 etager. På værelset har I gratis Wi-Fi, gratis aircondition, fladskærms-TV, minibar (mod gebyr), hårtørrer, telefon og safebox (mod gebyr).
Dobbeltværelset er indrettet til maksimum tre voksne.
Det er muligt at bo alene mod gebyr.
Når I bor på Hotel THB El Cid, så er halvpension inkluderet i prisen.

Læs mere om hotellet her - Hotel THB El Cid

Golfbaner

Puntiró

Mallorcas første bane i Jack Nicklaus-design, Golf Park Mallorca - også kaldet Puntiró - blev åbnet i sommeren 2006 i S’Estanyol de Puntiró 10 km nordøst for Palma, og her venter en spillemæssig oplevelse af de større.

Intet synes nemlig overladt til tilfældighederne på Golf Park Mallorca, der ligner et kommende hit blandt golfspillende turister. Golf Park Mallorca må være en drøm at frekventere for enhver køllesvinger, der ønsker en seriøs udfordring på en harmonisk bane. 

Her får man intet foræret, fordi gigantiske fairwaybunkers og greenbunkers opfanger stort set alle slag, der ikke er udført helt perfekt. Spiller man en runde på Golf Park Mallorca uden ét eller flere bunkerbesøg, har man enten spillet fantastisk godt eller været fantastisk heldig! 

Længderne fra gul og rød tee afskrækker umiddelbart ikke, men afstandene føles længere, fordi bolden på mange huller skal flyves højt ind mod flaget over en stor greenbunker. Det er stort set umuligt at spille fladt ind til en green - helt i Jack Nicklaus’ ånd.

www.golfparkmallorca.com

Golf Maioris

Ved Puig de Ros, 15 km syd for Palma tæt ved Arenal-stranden, ligger Golf Maioris, en let kuperet bane, hvor spredte grupper af paraply-fyrretræer adskiller fairways, og enkeltstående af slagsen udgør forhindringer på fairways.

Ét hul står klart i erindringer på Maioris-banen, nemlig 5. hul, par 5, som slutter med en ø-green, hvis eneste forbindelse til ”fastlandet” er en gangbro. Hullet er ikke særligt langt for et par 5, 437 meter fra gul og 397 meter fra rød tee, men har alligevel handicapnøgle 2, fordi tredjeslaget er svært til greenen, som er længere, end den er bred. 

På de sidste ni huller kommer hele tre søer i spil. Specielt 10., par 5, med både en krydsende bæk og en sø foran green kræver omtanke og præcision. 12. hul, par 4, har i drivet vand langs højre side og out of bounds til venstre, mens 13., par 3, kun har vand mellem teested og green, et psykologisk svært hul.
”Vandskrækken” slutter på 17. hul, par 4, hvor en sø foran green opfanger for korte indspil.

www.golfmaioris.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail