Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse - Nuevo Portil Golf

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Nuevo Portil Golf

 • 6 x Golf
 • Aircondition
 • Fri Golf
 • Gratis WiFi
 • Halvpension
 • Strand

Fremragende golfresort i unikke naturomgivelser med fri golf på egen bane
Costa de la Luz er endnu ret uopdaget og er som en konsekvens af dette kendt for sin stille, rolige og afdæmpede atmosfære. Regionen har en helt igennem smuk og malerisk natur, og Nuevo Portil Golf er så absolut ingen undtagelse. Hotellet er beliggende blandt disse skønne omgivelser, og I bor endda blot 80 meter fra stranden. Det er også i disse omgivelser, at I finder hotellets egen golfbane. Det er selvfølgelig en absolut fryd at spille golf blandt sådan en smuk natur. Når dagene ikke bruges på golfbanen, kan I nyde dem i afslapningens tegn ved hotellets pool eller i det dejlige spaområde. Uanset hvad skal I nok få en uforglemmelig golfferie!

Inkluderet

 • Dobbeltværelse eller eneværelse med balkon eller terrasse
 • Halvpension - aftensmad er menu, ikke buffet.
 • Fri golf, med 5 runder bestilt hjemmefra 
 • Golfbanen ligger indenfor gåafstand fra hotellet

Tilkøb

 • Transfer til og fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • Bagage
 • Semi All Inclusive (Lokale drikkevarer fra kl. 17.00-23.00)
 • Mad om bord på flyet

Om hotellet
Nuevo Portil Golf er et skønt golfhotel beliggende i et resortområde kendt for dets gastronomi, fremragende naturomgivelser og masser af solrige timer. I vil absolut få et fantastisk ophold på hotellet med dets store serviceudvalg og faciliteter til ethvert behov. Tæt på hotellet finder I mange af de bedste attraktioner, som Huelva har at byde på. Nuevo Portil Golf har en gennemført, hyggelig og indbydende atmosfære.

På hotellet finder I et specielt område dedikeret til helse og velvære, hvor I kan slappe helt af og nyde afstressende behandlinger. Faciliteterne indebærer blandt andet en swimmingpool, sauna, dampkabine, fitnessrum, opvarmede loungesenge samt diverse massage- og kropsbehandlinger, som ubestridt vil gøre jeres ophold endnu mere uforglemmelig.

Vi gør opmærksom på, at der er begrænset rejselederservice og begrænset udflugtsmuligheder med dansktalende guide.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 80 m
Afstand til lokalt centrum 2 km
Afstand til strand 80 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja, kræver bestilling
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børneklub Nej
Børnepool Nej
Elevator Ja
Fitness Ja
Golfbane Ja
Handicap-venligt Nej
Indendørs pool Nej
Køleskab Nej
Legeplads Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Nej
Pool Ja
Poolbar Nej
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Nej
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
I bor enten i dobbeltværelser eller eneværelser, som alle er indrettet i en charmerende og unik stil, med egen balkon eller terrasse. Alle værelserne er udstyret med satellit-tv med internationale kanaler, minibar (mod gebyr), komplet badeværelse med badekar og hårtørrer, telefon samt gratis WiFi, safebox og aircondition.

Eneværelserne er beregnet til maksimalt en person, og dobbeltværelserne er beregnet til maksimalt to personer. Det er muligt at bo alene på et dobbeltværelse mod gebyr.

Pension
Jeres ophold er med halvpension. Hotellet serverer buffet til morgenmad, mens der er a la carte om aftenen. Her kan I vælge én forret, én hovedret og én dessert. Der er tre forskellige valgmuligheder. 
Det er muligt at tilkøbe Semi All Inclusive, hvor drikkevarer er inkluderet fra 17.00-23.00. Det gælder følgende, lokale drikkevarer: vand, sodavand, fadøl, udvalgte drinks med gin, rom, vodka, whisky og brandy. Der gives 10 % i rabat på drinks, der ikke er inkluderet i Semi All Inclusive (fra 17.00-23.00)

Mere om Hotel Nuevo Portil
I hotellets restaurant og café kan I nyde en lækker morgenmadsbuffet bestående af både varme retter og kaffe. Eller hvorfor ikke få en let snack ved baren, som ligger lige ved siden af golfbanens 18. hul? Der er også mulighed for en romantisk middag i hotellets egen á la carte restaurant. 
Der må ikke ryges på hotelområdet - heller ikke på balkonerne til værelserne. 

Mere om golfbanen
Der er to steder på banen, hvor I kan nyde vand uden beregning. Spiller I golf mellem kl. 11.00-13.30, kører der en buggybar rundt på banen, hvor I kan købe sandwich, snacks og lidt at drikke. Husk kontanter. 

Adresse
Calle Cristobal Colon, 21459 Nuevo Portil, Huelva, Spanien
Tlf.: +34 959 528 240
E-mail: info@nuevoportilgolf.es
www.nuevoportilgolf.es

Golfbaner

Golf Nuevo Portil

Golfbanen er designet af Alfonso Vidaor kendetegnes i særdeleshed af de brede fairways, de bløde greens og den direkte udsigt til de to omkringliggende nationalparker. Golf Nuevo Portil er tilknyttet resortet af samme navn, der ligger i de naturskønne omgivelser. Banen er udfordrende for golfspillere på alle niveauer. I kan ikke undgå at nyde den fremragende udsigt I har udover Atlanterhavet fra flere af hullerne. På bestemte huller kommer I lidt tæt på bebyggelse, så her vil det være en god ide at gemme køllerne væk og i stedet finde jernene frem.

OBS der udføres vedligehold på golfbanen i følgende perioder:
22 Maj til 5 Juni 2022
4 til 18 September 2022

www.nuevoportilgolf.es/en/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail