Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Costa de Almería

Costa de Almería

Den herlige region i det nordøstlige Andalusien har ni 18-hullers og to ni-hullers golfbaner. Costa de Almería er et af Europas varmeste og tørreste områder, så banerne er i perfekt stand året rundt.

Costa de Almería er perfekt til en golfferie, hvis man ikke vil undvære sol og bademuligheder. Kombinationen af afslapning og aktivitet er ideel under solen og i bølgerne på Middelhavets svalende strande og på golfbanerne langs kysten.

I Sydspanien findes desuden masser af seværdigheder, der kan opleves på arrangerede udflugter eller på egen hånd.

En af Spaniens fladeste baner, den populære Playa Serena Golf i Roquetas de Mar, ligger i behagelig kort afstand fra mange af Bravo Tours’ hoteller. Oplev også 27-hullers banen på Hotel Golf Almerimar i den hyggelige by Almerimar kun 40 minutter fra Roquetas de Mar.

Golfbaner

La Envia

Det smukke golfanlæg ligger i en dal, der mod øst og vest er omgivet af bjerge, der beskytter mod vinden og skaber perfekte betingelser for golf. Palmer, mimose-buske og flere hundrede år gamle oliventræer afgrænser sammen med den naturlige vegetation de 18 huller og får hele anlægget til at se ud som en oase i ørkenen. Par 71-banen strækker sig over 5.860 m i kuperet terræn med mange bunkers, vand-forhindringer og nænsomt placerede greens, der udfordrer alle spilleres evner. Country Club La Envida Golf er kendt for sine interessante og udfordrende greens, der gør banen både sjov og vanskelig at spille.

Playa Serena Golf Club

Banen ligger tæt på flere hoteller, hvilket gørmange tager en runde eller to i løbet af deres ferie. Banen er 6,262 meter og er en par 72 bane. Beskrivelsen lyder på en bred og lige fairway med flere bunkere der sikrer tilpas udfordring. Banen er nem at gå og er kendt som den fladeste golfbane i Spanien. Golfshoppen har et stort udvalg, og klubhusets faciliteter bliver ofte brugt til større arrangementer såsom bryllupper. Restauranten har et godt ry, men ligger også i den lidt dyre ende i forhold til andre restauranter i Roquetas de Mar.

Valle del Este Golf

Golfbanen er designet af José Canales i 2003, hvor der lægges stor vægt på at bevare det naturlige ørkenagtige miljø samt områdets naturlige flora. Det er svært at glemme golfbanens helt unikke karakteristika med dens kontrast mellem de grønne greens og fairways samt de gyldne ørkenagtige omgivelser.

Valle del Este Golf er en teknisk udfordrende bane på trods af de ellers brede fairways. Golfbanen er ikke en af de længste baner med dens blot 5.715 meter, men den byder dog på adskillige vandhasarder og dybe kløfter, der nok skal udfordre jeres golfspil. For-9 spilles langs golfbanens klubhus, hvorimod bag-9 ligger langt fra bebyggelse i naturskønne omgivelser med udsigt over landskabet.

www.valledeleste.es/en/golf/course/

Almerimar Golf Club

Med sine 27 huller og 800.000 m2 er banen områdets største trækplaster. Det er utrolig smukt at gå rundt mellem palmerne på banen. De mange vandhuller gør sværhedsgraden ekstra udfordrende. Man finder en 9 hullers bane som kaldes ”Classic Course” og en 18 hullers ”Master Course”.

Del denne side via E-mail