• Stor familie

    Hoteller med plads til 2 voksne og 3 børn

Hoteller med plads til 2 voksne og 3 børn

Charterrejse som stor familie

Charterrejse som stor familie

Selv som stor familie har man lyst til at komme ned til sol og sommer og få en masse fælles oplevelser sammen, som man kan leve højt på længe. En stor familie har dog ofte nogle lidt andre ønsker og behov end en mindre familie har.

Hos Bravo Tours har vi mange års erfaring med at sende selv større familier afsted til Sydens sol. Derfor kan I også trygt planlægge jeres næste charterrejse som stor familie med os. Vi har tænkt på det hele og udvalgt en række hoteller med plads til jer alle.

Uanset om I rejser 2 voksne og 3 børn eller flere generationer på samme tid.

Hotelferie som stor familie - med plads til alle

Når man som stor familie skal ud at rejse, er der flere forskellige behov, der skal tilgodeses.
I en stor familie er der ofte børn i forskellige aldersgrupper. Det medfører også forskellige sengetider samt forskellig evne til at udskyde eventuel sult. Familiens ældste kan måske godt vente med at spise til restauranten på hotellet serverer frokost, mens den yngste vil protestere højlydt, hvis sulten melder sig inden.

Omvendt vil det være de store børn, der protesterer, hvis der dikteres fælles sengetid kl. 19.30, når den yngste er for træt til flere oplevelser.
Derfor er det som stor familie oplagt at vælge et hotel eller en ferielejlighed, der har taget højde for at alles behov kan tilgodeses på én gang.

På nogle af vores udvalgte hoteller til store familier er der mulighed for, at I kan få forbundne værelser, så familiens yngste kan puttes i det ene værelse, mens de større søskende og forældrene kan hygge videre i rummet ved siden af – og de voksne få lidt alene-tid, når alle børn sover trygt.

For hotellernes vedkommende er der desuden ofte snackbarer på stedet, der kan hjælpe med at stille den værste sult mellem måltiderne, så ingen går sukkerkolde. Og i ferielejlighederne har I endnu mere fleksibilitet i forhold til måltiderne i kraft af jeres eget køkken og tilhørende køleskab.

Charterferie som stor familie i hele Middelhavsområdet

Vores hoteller og ferielejligheder med plads til store familier ligger på nogle af vores mest populære feriedestinationer.

Det betyder, at I som stor familie kan opleve Grækenlands charme på f.eks. Kreta eller Rhodos, den spændende spanske atmosfære på Mallorca eller Costa del Sol og det vidunderlige klima og de smukke strande i Tyrkiet.

I kan også opleve Algarve-kysten i Portugal eller Sortehavet på en charterferie i Bulgarien. Mulighederne er mange herunder kan I finde præcis de rejser, der er aktuelle for jeres store familie.

Få et uforpligtende tilbud

Del denne side via E-mail