Golf er fantastisk – men langtidsgolf er endnu bedre

Byt vinterens kolde og kedelige golfvejr ud med sol og sommer og ikke mindst masser af golf på en af Bravo Tours langtidsgolf destinationer! Nyd tre eller fire uger til rigtig gode priser. Vi har samlet en række gode langtidsrejser til dig i både Spanien og Portugal, hvor klimaet om vinteren er helt perfekt til en dag på golfbanen.

Bo lige som du har lyst!
Hos Bravo Tours kan du både rejse på Langtidsgolf og bo i lejlighed eller hotel. Du vælger selv, om du vil rejse med eller uden pension – lige fra ingen mad inkluderet til halvpension eller All Inclusive. Det giver dig muligheden for at præge din langtidsferie lige præcis, som du har lyst.

Hvor meget golf er du til?
Langtidsrejserne er pakket med forskelligt indhold. Nogle har 9 x golf inkluderet, mens andre har 20 – og på én af rejserne kan du endda spille alt den golf, du har lyst til. På nogle af dem har vi også inkluderet en leje-bil, som du både kan bruge som transportmiddel til golfbanen, eller hvis du gerne vil se området. For alle vores områder byder på mange spændende seværdigheder, og vi giver gerne de bedste tips til din ferie. Og det gør vores dansktalende rejseledere på rejsemålet selvfølgelig også. 

 

Del denne side via E-mail