Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • St. Paul's Bay

Om St. Paul's Bay

Om St. Paul's Bay

St. Pauls Bay ligger på den nordvestlige side af Malta - kun 16 km fra hovedstaden, Valletta. Området er et af de mest populære turistmål på øen og byder på en skøn kombination af shopping, ren afslapning og masser af oplevelser.

I St. Pauls Bay er der ingen strande, men det er selvfølgelig stadig muligt at nyde det krystalklare vand. Her kan I bade fra klipperne via stier – en sjov oplevelse. Langs promenaden finder I også et stort udvalg af restauranter, caféer og barer.

Ud for bugten ligger også øen St. Paul, der har givet navn til stedet.

Fakta om St. Pauls Bay

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til St. Pauls bay, Malta fra:
- København

Flyvetid
Ca. 3 timer og 15 min.

Transfer
Transfer foregår på egen hånd.

Tidsforskel
Ingen.

Valuta
Den lokale valuta er Euro.

Strande
Strandene på Malta varierer meget – se mere info under områdebeskrivelserne. Det er Mellieha, der er berømt for at have de bedste strande, mens der findes mange havbade omkring St. Julian/Sliema. Der er ingens strande i St. Pauls Bay.

Mad og drikke
Der findes mange restauranter i området, og det lokale køkken er absolut værd at prøve. Det minder mest om et miks af køkkenet på Sicilien og fra Mellemøsten.

Transport
Det er let at komme rundt. Det hurtigste er at tage en taxa, hvilket også er forholdsvist billigt. Fra ferieområderne kører der også bus til bl.a. hovedstaden, Valletta.

Elektricitet
220 volt.

Shopping
Der findes flere gode og spændende butikker i ferieområderne, men de fleste mærkevarebutikker ligger i hovedstaden.

Turistskat på hotellet
På Malta skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet på 0,5 pr. person (over 18 år) pr. nat – dog maks. 5 euro. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet
Nogle hoteller tager en kopi af kreditkortet som depositum, når I checker ind.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail