Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • St. Julian's/Sliema

Om St. Julian's/Sliema

Om St. Julian's/Sliema

Rejs med til et af Maltas bedste feriesteder, når det kommer til shopping, underholdning og byliv. St. Julian's er er perfekt til jer, der gerne vil kombinere solbadning med shopping og byliv bl.a. trendy barer. Eller rejs med til elegante Sliema, der byder på en fantastisk atmosfære. Nyd førsteklasses og moderne hoteller med en uovertruffen beliggenhed – I når også hovedstaden Valletta på bare 20 minutter.

Strand, shopping og byliv
Den tidligere fiskerlandsby St. Julian's er i dag en by med liv, der hvert år tiltrækker mange besøgende. Området er kendt for sit natteliv, men har selvfølgelig også roligere områder – dem finder I let, så snart I bevæger jer væk fra områdets bargade. Gå fx en tur på marinaen og nyd en solnedgang, mens de store yachts vugger i vandet. I Sliema, der bærer præg af den tidligere britiske overmagt, ligger de victorianske huse side om side. Her finder I også et bredt udvalg af restauranter og barer, men en mere rolig atmosfære. Der er også gode shoppingsmuligheder og indkøbscenter i området.

Nyd livet ved vandet
Som de fleste kystbyer på Maltas nordøstlige side består de fleste strande af klipper. Omkring Sliema ligger de populære ”lidos”, der er hyggelige havbade. Her kan I bade via stier fra klipperne – som I måske kender det fra Madeira. Det er også meget populært at sejle en tur til øerne Gozo og Comino, der er kendt for sine gode strande. Mellem St. Julian's lystbådehavn og byens centrum finder I også en lille sandstrand. Mange af de store resorts i området har deres egen lille strand med gode sol- og badefaciliteter.

Masser af oplevelser
St. Julian's og Sliemas ligger perfekt, hvis I gerne vil udforske øen. Tag med bussen rundt på øen eller lej en bil og oplev byen I jeres eget tempo. Kun 20 minutter fra området ligger hovedstaden Valletta, som I absolut må besøge. Gå en tur i de hyggelige gader og nyd stemningen.

Fakta om St. Julian's og Sliemas

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til St. Julian's og Sliemas, Malta fra:
- København

Flyvetid
Ca. 3 timer og 15 min.

Transfer
Transfer foregår på egen hånd.

Tidsforskel
Ingen.

Valuta
Den lokale valuta er Euro.

Strande
Strandene på Malta varierer meget – se mere info under områdebeskrivelserne. Det er Mellieha, der er berømt for at have de bedste strande, mens der findes mange havbade omkring St. Julian's/Sliema.

Mad og drikke
Der findes mange restauranter i området, og det lokale køkken er absolut værd at prøve. Det minder mest om et miks af køkkenet på Sicilien og fra Mellemøsten.

Transport
Det er let at komme rundt. Det hurtigste er at tage en taxa, hvilket også er forholdsvist billigt. Fra ferieområderne kører der også bus til bl.a. hovedstaden, Valletta.

Elektricitet
220 volt.

Shopping
Der findes flere gode og spændende butikker i ferieområderne, men de fleste mærkevarebutikker ligger i hovedstaden.

Turistskat på hotellet
På Malta skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet på 0,5 pr. person (over 18 år) pr. nat – dog maks. 5 euro. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet
Nogle hoteller tager en kopi af kreditkortet som depositum, når I checker ind.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail