Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Bugibba

Om Bugibba

Om Bugibba

Nyd ferien i skønne Bugibba og Qawra ved St. Pauls Bay på den nordlige del af Malta. Her finder I lange strande, gode shoppingsmuligheder og masser af underholdning. Flere af Bravo Tours’ hoteller ligger direkte ud til havet, og det betyder, I både kan nyde en fantastisk udsigt og den livlige stemning. Det er også let at tage på en tur til de nærtliggende øer, Gozo og Comina.

Strande, shopping og byliv
Bugibba er et moderne feriested med alle dets faciliteter. Her finder I et godt udvalg af restauranter og barer, men også butikker og strandliv. Den mindre by Qawra, der er i dag næsten er vokset sammen med Bugibba, er et roligere område. De mange klubber og barer er koncentreret omkring Bay Square i Bugibba, mens der kun findes et mindre udvalg i Qawra. Men over alt er atmosfæren hyggelig, og feriestemningen er i top.

Sol- og strandferie
Bugibbas placering i St. Pauls Bay giver dig gode muligheder for at finde din favorit-strand. Ved hovedgaden Islet-promenaden ligger en stor sandstrand direkte ud til det azurblå hav. Mange vælger også at nyde solens stråler ved Perched Beach, der vender ud mod Mistra Bay og St. Paul’s øerne. Vil I nyde en dag på stranden, er det en god ide at komme tidligt, for der er rift om pladserne. Qawras kystlinje er mere stenet, men her har de bygget en mindre strand. Ta’ Fra Ben er en af stenstrande, der er meget populære for sin gode snorkling. Her er vandet utrolig klart, og blandt klipperne er der både koraller og farverige fisk. Fra områderne kan I også let tage på udflugt til de berømte strande Paradise Beach og Golden Bay.

Paradis for dykkere
Særligt Bugibba er kendt for sine mange dykkercentre og tiltrækker hvert år både nybegyndere og erfarne dykkere. Under overfladen gemmer der sig nemlig flere vrag og klippeformationer, der er spændende at udforske. Mange vælger også at tage et dykkercertifikat, mens de holder ferie på Malta.

På oplevelse på Malta
Fra Bugibba er det let at tage bussen rundt på øen, hvis I gerne vil opleve mere af Malta. Fra havnen sejler der også hver dag en båd til de omkringliggende øer. Er I til snorkling og smukke strande, bør I helt sikkert besøge Gozo eller Comino. I kan også leje en bil og se øen i jeres eget tempo. Besøg hovedstaden Valletta, der ligger ca. 50 minutter fra Bugibba i bus.

Fakta om Bugibba

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Bugibba, Malta fra:
- København

Flyvetid
Ca. 3 timer og 15 min.

Transfer
Transfer foregår på egen hånd.

Tidsforskel
Ingen.

Valuta
Den lokale valuta er Euro.

Strande
Strandene på Malta varierer meget – se mere info under områdebeskrivelserne.

Mad og drikke
Der findes mange restauranter i området, og det lokale køkken er absolut værd at prøve. Det minder mest om et miks af køkkenet på Sicilien og fra Mellemøsten.

Transport
Det er let at komme rundt. Det hurtigste er at tage en taxa, hvilket også er forholdsvist billigt. Fra ferieområderne kører der også bus til hovedstaden, Valletta.

Elektricitet
220 volt.

Shopping
Der findes flere gode og spændende butikker i ferieområderne, men de fleste mærkevarebutikker ligger i hovedstaden.

Turistskat på hotellet
På Malta skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet på 0,5 pr. person (over 18 år) pr. nat – dog maks. 5 euro. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet
Nogle hoteller ved Buggiba tager en kopi af kreditkortet som depositum, når I checker ind.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail