Hilton Hua Hin Resort & Spa

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
  • Billund
  • København
  • Aalborg
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejsende

Hilton Hua Hin Resort & Spa

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Centrum
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Den bedste beliggenhed i Hua Hin!

Lige i centrum og direkte ved stranden ligger Hilton Hua Hin Resort & Spa. Kort sagt den ideelle placering. Hotellet er kendt for sin internationale standard med mange aktivitetsmuligheder, stort poolområde, havudsigt og ikke mindst store værelser! Det perfekte udgangspunkt for både store og små. 

På Hilton Hua Hin har I alt, hvad I brug for tæt på. Her er fem restauranter, stor lobby med lobbybar, strandbar og poolbar. Den store swimmingpool med liggestole, parasoller og håndklædeservice er samlingspunktet på hotellet, hvor der også er børnepool og spapool.

Hver aften er der livemusik på hotellet. Glæd jer til mange faciliteter bl.a. pragtfuld spa, fitnesscenter, bordtennis, billard, tennisbaner, squashbaner, børneklub, sauna, dampbad, dart, petanque og shopping-arkade. Desuden er der gratis trådløs internetadgang i lobby-området. Skal I have WiFi på værelset, er det mod betaling.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Hårtørrer Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Sådan bor du

Classic Ocean View (Hilton Ocean View):
42 m2 stort værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. Alle Bay Room-værelser har 2 stk. ¾ senge (Queensize beds). Mulighed for at bo to voksne og to børn (2-11 år). Disse værelser ligger på 3-7 etage. 

Executive Ocean View (tidl. Executive Bay Room):
42 m2 stort værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, stort faldskærms-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. Alle Bay Room-værelser har 2 stk. ¾ senge (Queensize beds).  Værelserne er beliggende på de øverste etager – 12.-16. etage, med storslået havudsigt. Nyd morgenmaden i Club Loungen på Mezzanine Floor (2. sal). Her er dagen igennem også gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagste, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og  canapeer. I har også gratis internetadgang i loungen.

Denne værelsestype kan også købes i en "Plus"-udgave. Så får du et af hotellets nyrenoverede værelser. 
I plus-værelserne er det muligt at bo to voksne og to børn op til 18 år. 

Deluxe Ocean View (tidl. Deluxe Room):
42 m2 stort værelse, smukt dekoreret i thaistil med trægulv, aircondition, satellit-tv, sofaafdeling, minibar, safebox, badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Desuden stor, møbleret balkon med havudsigt. Alle Deluxe-værelser er placeret på 8.-11. etage og har 2 stk. ¾ senge (Queensize beds). Mulighed for at bo to voksne og to børn under 12 år.

Denne værelsestype kan også købes i en "Plus"-udgave. Så får du et af hotellets nyrenoverede værelser på 1.-2. etage. I plus-værelserne er det muligt at bo to voksne og to børn op til 18 år. 

Ocean Junior Suite (tidl. Premier Ocean View)
60 m2 stort og rummeligt værelse, som er indrettet i thailandsk stil. Værelset har kingsize-senge, TV og DVD, gratis aircondition, stort badeværelse  og balkon, hvor den fantastiske udsigt over bugten kan nydes. Mulighed for 2 voksne og  2 børn op til 18 år. Værelserne ligger på 3.-16. etage.

Denne værelsestype kan også købes i en "Plus"-udgave. Så får du et af hotellets nyrenoverede værelser på 1.-2. etage. I plus-værelserne er det muligt at bo to voksne og to børn op til 18 år. 

Ocean Suite (tidl. Pacific Suite med havudsigt):
80 m2 store pragtfulde suiter med separat opholdsrum med spisebord og sofagruppe. Stort soveværelse med dobbeltseng, TV og DVD, gratis aircondition, trådløst internet mod betaling, medbring egen laptop. Meget stort badeværelse. Suiterne ligger i den forreste del af bygningen og har store balkoner med havudsigt. Mulighed for 2 voksne og 2 børn op til 18 år.

Adgang til Club Loungen, hvor der dagen igennem er gratis forfriskninger. Nyd eftermiddagsteen, og om aftenen er der cocktails før aftensmaden og canapéer. Der er også gratis internetadgang i loungen.

Plus-værelser
Hotellets værelser renoveres løbende. Vælger du et værelsestype "plus", får du et af hotellets nyrenoverede værelser, hvor det er muligt at bo to voksne og to børn op til 18 år i samme værelse. 

Pension
Opholdet er med morgenmad.

Mere om Hilton Hua Hin Resort & Spa
Børn 2-12 år spiser til halv pris - gælder i følge med en fuldtbetalende voksen. Maden bestilles og betales direkte til hotellet.

Adresse
33 Naersdamri Road • Hua Hin 77110 • Thailand
Tlf. 0066 32 512 888.

Kort

Del denne side via E-mail