Fuerteventura

Om Fuerteventura

Fuerteventura – strande som i Caribien

På Fuerteventura ligger nogle af Europas allerbedste strande. De minder mest af alt om strandene i Caribien, men ligger kun en kort flyvetur væk – og samtidig får I den bedste hotelstandard på De Kanariske Øer.

Kridhvide sandstrande
De bedste strande på De Kanariske Øer ligger med garanti på Fuerteventura. Drømmer I om en afslappende strandferie, bør I vælge Fuerteventura. Øen har intet mindre end 152 strande og 50 % af den smukke kystlinje i syd er dækket af strande.

Spændende aktiviteter
En ferie på Fuerteventura indbyder til mange spændende aktiviteter. Det er en god idé at pakke løbe- og vandreskoene og nyde naturen. I kan også leje mountainbikes og suse afsted – uanset om I er nybegyndere eller øvede, er der udfordringer til jer. Ved stranden kan I også lave meget andet end at slappe af – øen er verdensberømt for sine gode kite- og windsurfer forhold.

Mange oplevelser
Fuerteventura har attraktioner og oplevelser for alle aldre. Besøg nogle af øens autentiske landsbyer og kom tæt på det lokale liv. I kan også tag et smut til søløve-øen, Lobos eller naboen Lanzarote. I Oasis Park er der også sjov for hele familien – en dyrepark med søløver og rovfugleshows.

Jandía, Costa Calma og Caleta de Fueste
Vi har udvalgt de bedste områder på Fuerteventura til jeres ferie. Jandía, Costa Calma og Caleta de Fueste ligger alle på øens sydkyst og er kendt for sine fine strande og gode placering i forhold til udflugtsmuligheder.

Golf på Fuerteventura
I kan let kombinere Fuerteventura med nogle gode feriedage på golfbanerne. Øen har tre rigtige gode baner med udfordringer til en hver. I Caleta de Fueste ligger to af øens baner, der er meget forskellige. Hvis I bestiller starttider hjemmefra, får I de bedste tider.

Om Fuerteventura
Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, kun overgået af Tenerife. Hovedstaden hedder Puerto del Rosario, og hele øen er ca. tre gange så stor som Bornholm.

 

FAKTA OM FUERTEVENTURA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Fuerteventura fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

-          Jandía: 1,5 time

-          Costa Calma: 1,5

-          Caleta de Fuste: 10 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Fuerteventura er kendt for sine gode strande, der mest af alt leder tankerne til Caribien. De fleste er lyse og finkornede og meget børnevenlige. De brede og kilometer lange strande findes først og fremmest på sydkysten ved Jandía og Costa Calma.

Mad og drikke
På Fuerteventura finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Transport
Det er let at komme rundt på Fuerteventura både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Fuerteventura, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Fuerteventura. Øen har de perfekte forhold til windsurfing og vandreture – men det er også muligt at spille golf, dyrke vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning og meget mere.

Shopping
På Fuerteventura kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Puerto del Rosario er der et endnu større udvalg.

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Bravo Tours’ golfafdeling samarbejder med øens tre baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem.
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder på Fuerteventura

Find din rejse på Fuerteventura

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

(4)

Afrejse

Pris

(1)

Rejsemål

(3)

Rejsetype

(6)

Vurdering

(2)

Pension

(5)

Faciliteter

(2)

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 14

Oplevelser

Costa Calma og Jandia
På denne tur tager vi dig med ud og oplever nogle af de steder, der virkelig gør Fuerteventura til et fantastisk rejsemål. Vi besøger blandt andet den største aloe vera-plantage på de kanariske øer, hvor du får et indblik i produktionen af denne vidunderplante, som må siges at være et varetegn for øen. Du får naturligvis også mulighed for at teste og handle produktet med vejledning fra plantagens eksperter. I løbet af dagen, vil vi ligeledes tage dig med op på smukke Morro Velosa, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over øen i 650 meters højde, og få nogle af feriens absolut bedste billeder. Vi besøger også den smukke middelalderby og oprindelige hovedstad, Betancuria. Her kan du slentre en tur i en af byens tre små gader eller nyde den smukke Santa Maria-kirke, der danner centrum for denne fine lille by.

Vi inviterer dig med ind i Casa de Santa Maria, hvor vi viser en kort stilbilledfilm over den betagende forandring Fuerteventura går igennem, når regnen falder. Herefter kan du kigge dig omkring i den lille udstilling der viser lokale arbejdsmetoder før industrialiseringen.

Bussen fortsætter herefter op igennem de snoede bjergveje mod vest, hvor vi gør stop ved den hyggelige kystby, Ajuy. Her vi vil nyde vores frokost med udsigt over det intense hav mod vest og stranden, som er farvet sort af lava. I Ajuy kan du ligeledes gå på opdagelse henover de lyse lavabakker, og ned i de store naturskabte grotter i klippevæggen, mens du oplever intensiteten fra havets bølger.

Vi runder dagen af med et besøg på et lille økologisk landbrug, hvor vi får lov at smage på egenproduktionen af vin, likør og olivenolie mens vi nyder stilheden i indlandet.

Udflugten kan købes hjemmefra:
Vejledende pris: Voksne kr. 390 - børn kr. 195.

Caleta de Fuste
På denne tur tager vi dig med ud og oplever nogle af de steder, der virkelig gør Fuerteventura til et fantastisk rejsemål. Vi besøger blandt andet den hyggelige kystby, Ajuy. Her kan man nyde udsigten over det intense hav mod vest og stranden, som er farvet sort af lava. I Ajuy kan du ligeledes gå på opdagelse henover de lyse lavabakker, og ned i de store naturskabte grotter i klippevæggen, mens du oplever intensiteten fra havets bølger. Vi besøger også den smukke middelalderby og oprindelige hovedstad, Betancuria. Her kan du slentre en tur i en af byens tre små gader eller nyde den fine Santa Maria-kirke, der danner centrum for denne lille middelalderby.

Vi inviterer dig med ind i Casa de Santa Maria, hvor vi viser en kort stilbilledfilm over den betagende forandring Fuerteventura går igennem, når regnen falder. Herefter kan du kigge dig omkring i den lille udstilling, der viser lokale arbejdsmetoder før industrialiseringen. I løbet af dagen, vil vi ligeledes tage dig med op på udsigtspunktet Morro Velosa, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over øen i 650 meters højde, og få nogle af feriens absolut bedste billeder.

Tiden er nu kommet til en smule frokost, som består af lokal tapas hos Abuelo Alfredo. Vi besøger også den største aloe vera-plantage på de kanariske øer, hvor du får et indblik i produktionen af denne vidunderplante, som må siges at være et varetegn for øen. Du får naturligvis også mulighed for at teste og handle produktet med vejledning fra plantagens eksperter.

Vi runder dagen af med et besøg på et lille økologisk landbrug, hvor vi får lov at smage på egenproduktionen af vin, likør og olivenolie mens vi nyder stilheden i indlandet.

Udflugten kan købes hjemmefra:
Vejledende pris: Voksne kr. 390 - børn kr. 195.

Vi starter med at blive samlet op i Costa Calma og Jandia, inden vi mødes med Bravo Tours rejseleder på et aftalt sted, og får en masse information om dagens program.Turen går ud til det smukke område ”Cofete”, som ikke er tilgængeligt via normale biler. Her skal der nemlig køres til, og det gør turen specielt egnet til vores jeeps!

På turen får du rig mulighed for at nyde en helt fantastisk udsigt over øens smukke og fascinerende rå landskaber. Turen vil også tage dig med til den mystiske og hemmelighedsfulde Villa Winther, som er bygget af den tyske ingeniør Gustav Winther. Han var Hitlers øjne og ører på Fuerteventura under Anden Verdenskrig.

Oplev de spændende veje, hvor almindelige biler må give op, og hvor Land Roveren rigtigt kan vise, hvad den er bygget til. Oplev det fantastiske syn af de store bølger banke ind mod klipperne, mens I selv kører på toppen af klippemuren. Det er fantastisk at være på toppen af verdenen!

Udflugten kan købes på destinationen.
Kun fra Jandia og Costa Calma:
Vejledende pris: Voksne kr. 445 - børn kr. 225.

Aldrig blevet kysset af en søløve? Her er din chance: Din kind lugter af fisk en time efter kysset fra den legesyge søløve, der tager rundt og hilser på publikum til det sjove søløveshow. De glider på rutsjebane, springer tårnspring, danser og meget mere. Under rovfugle-showet hopper gribbe med et vingefang på 2,5 meter rundt blandt gæsterne, der også får fornøjelsen af at blive overfløjet af en stor ugle. Du kan også overvinde din skræk og røre ved slanger, alligatorer og krybdyr.

Du vil holde dig på maven af grin til papegøjeshowet, hvor papegøjerne spiller basketball, tager sol og cykler. 
Ud over de nævnte shows er parken hjemsted for hundredvis af eksotiske dyr, som trives rigtig godt i de store og flotte omgivelser.

Gå også en tur gennem den botaniske have, som indeholder over 2300 planter og kaktusser. 
Uden for parken kan du flere gange dagligt komme på dromedarsafari til toppen af et bjerg med udsigt ud over kysten. En sjov og spændende dag for hele familien – for børn i alle aldre.

Udflugten kan købes på destinationen.

Vil I opleve Fuerteventura, er det en rigtig god ide at leje en bil. Besøg de små charmerende landsbyer og find de autentiske oplevelser – alt sammen i jeres helt eget tempo. At leje en bil er frihed til at køre, hvorhen I vil, hvornår I vil.

Læs mere om billeje på Fuerteventura her

Kort