Rejser til Tenerife

Tenerife

Om Ferie på Tenerife

Tenerife – imponerende oplevelser og dejlige strande

I Atlanterhavet ligger en ø fyldt med oplevelser og dejlige strande, Tenerife. Solen, naturen og de mange aktivitetsmuligheder tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden. Kombinationen af de smukke strande og høje bjerge danner de perfekte rammer for jeres næste ferie.

Strande og oplevelser
Kombinér skønne strande og sol med mange seværdigheder og naturoplevelser – så har I Tenerife. Langs kysten kan I henslængt nyde livet, dase på stranden og bade i det klare vand, mens den fantastiske natur inviterer på oplevelser væk fra kysten. Glæd dig til flotte bananplantager, frodige skove, en af verdens største vulkankratere og Spaniens højeste punkt, Teide.

På nye eventyr
Det er også let at leje bil på Tenerife. Vejene er fine, og det er nemt at komme rundt. I kan også tage på eventyr på de snoede bjergveje og finde vej til de smukke udsigtsposter mod El Teide – det hvide bjerg, der rækker 3.718 meter ind i himlen. Der er mange muligheder for gode vandreture i området. Det samme gør sig gældende i Masca-dalen, den glemte by, der er utrolig smuk.

Hvor skal I bo?
Bravo Tours har nøje udvalgt hoteller og lejligheder til en hver smag på den sydlige del af øen. De meste berømte feriebyer er Playa de las Américas og Los Cristianos. Begge områder er kendt for sine mange skønne ferieaktiviteter og gode strande, men Los Cristianos er mere rolig. I forlængelse af de to byer ligger Costa Adeje og Los Gigantes. Små hyggelige feriebyer, men stadig tæt på mange restauranter og Tenerifes store oplevelser.

Vejret på Tenerife
Tenerife har flere forskellige klimazoner. Det betyder, at øen i nord kan være grøn og frodig, mens solen skinner i syd. I syd finder I Bravo Tours’ udvalg af hoteller, hvor der om vinteren er en gennemsnitstemperatur på over 20 grader. Det perfekte udgangspunkt for en dejlig ferie.

Golf på Tenerife
Tenerife er et oplagt og populært valg, hvis I vil spille golf. Øen har rigtig mange spændende golfbaner, og der er udfordringer til en hver. Efterspørgslen efter starttider er stor, så det er en god ide at bestille dem hjemmefra. Bravo Tours’ golfafdeling hjælper dig gerne med at booke din næste golfrejse til Tenerife.

Om Tenerife
Tenerife er den største af de syv Kanariske Øer med et areal, der svarer til to tredjedele af Fyn. Her bor ca. 853.000 indbyggere, men hvert år ankommer fem millioner turister om året. Den største by er Santa Cruz de Tenerife. Øen er skabt af tre vulkanudbrud, det seneste var for bare 100 år siden. Øen er inddelt i flere forskellige klimazoner, den sydlige del af Tenerife er meget tør, mens den nordlige er frodig og grøn.

 

FAKTA OM TENERIFE

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Tenerife fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyet lander i Tenerifes sydlige lufthavn.

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Los Cristianos: 30 minutter
- Playa de las Américas: 25
- Costa Adeje: 30 minutter
- Los Gigantes: 50 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Tenerifes sydkyst har mange dejlige og lange strande. Sandet er fint, og mange af strandene har mørkt lavasand. Mellem Playa de las Américas og Los Cristianos er sandet importeret og derfor lysere. Der er en fin strandpromenade langs sydkysten, og der er flere vandsportsaktiviteter på de fleste strande.

Mad og drikke
På Tenerife finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Der er også et stort udbud af barer i Playa de las Américas og Los Cristianos.

Transport
Det er let at komme rundt på Tenerife både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt. Det er også muligt at besøge naboøen La Gomera. 

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Tenerife, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Tenerife. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping
På Tenerife kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Santa Cruz er der et endnu større udvalg.

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Her findes otte baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem.
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder på Tenerife

Find rejse til Tenerife

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

(4)

Afrejse

Pris

(1)

Rejsemål

(3)

Rejsetype

(6)

Vurdering

(2)

Pension

(6)

Faciliteter

(1)

Kategorier

(2)

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 14

Oplevelser

Vi starter dagen ved et smukt udkigspunkt ved byen Los Gigantes, hvis navn kommer af de iøjnefaldende klippeformationer, der står som giganter over havets overflade. ’Cliff of the Giants’ er byens hovedattraktion og et ’must see’ på Tenerife.

Vi lægger vejen forbi Mirador de Garachico, der med sin smukke udsigt ned over Garachico by, danner rammen for et lille formiddagsstop, inden turen går videre forbi drageblodstræet, der - ifølge de lokale - er mere end 3000 år gammelt. Her vil vi få mulighed for at smage på nogle af de lokale likører. Derefter skal vi ned til den smukke by Garachico og gå en byrundtur.

Turen sluttes af ved La Granja Verde, hvor vi har mulighed for at komme lidt tættere på Tenerifes landbrugskultur.

Ø-turen er for dig der ønsker, at opleve Tenerifes kontraster i både kultur og natur.

Turen er inkl. transport og frokost. Det er en god idé at medbringe kamera.


Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 
Vejledende pris: Voksne kr. 375 børn kr. 190 - inkl. frokost

Vil I opleve Tenerife, er det en rigtig god ide at leje en bil. Besøg de små charmerende landsbyer og find de autentiske oplevelser – alt sammen i jeres helt eget tempo. At leje en bil er frihed til at køre, hvorhen I vil, hvornår I vil.

Læs mere om billeje på Tenerife her

Kort