• Kenya-Kysten

Om Kenya-Kysten

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav. Jeres eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst – og så kan det endda kombineres med en af verdens bedste ferieoplevelser: safari. 

En ægte drømmeferie
Kenya-kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser. 

Safari og de vilde dyr
Man tror næsten ikke at ferien på Kenya-kysten kan blive bedre, men det kan den. En safari giver minder for livet – for Afrika går ganske enkelt i blodet på én. Se solen stå op over savannen, dyrene vågne og geparden løbe over sletten – det er ganske enkelt helt enestående. Når du holder ferie på Kenya-kysten gør du det ved porten til verdens bedste safariområder. Med Bravo Tours kan du tilkøbe både 2-, 4-, 5- og 7-dages safarier, mens du holder ferie langs kysten. Glæd dig til uforglemmelige oplevelser sammen med elefanter, zebraer og mange andre vilde dyr i deres rette element. 

Byrundtur i Mombasa
Kun en kort køretur fra kysten ligger Mombasa. Byen er Kenyas næststørste og fuld af oplevelser. Tag med Bravo Tours på byrundtur, hvor vi bl.a. besøger det gamle marked, der tidligere var slavemarked. Vi fortsætter gennem den gamle bydel og forbi Fort Jesus, Præsidentens hus og den berømte byport. 

Koralrev og snorkling
Dyk under havoverfladen og oplev en ny verden fyldt af koralfisk i alle farver. Du kan også sejle ud, og er du heldig dukker delfinerne også op. På den rigtige årstid dukker havskildpadder og hvaler også op. Det er ubeskriveligt smukt. 

Rejser til Kenya-kysten

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 22