Hua Hin

Om Hua Hin

Hua Hin – Oplev kongens foretrukne badeby i luksuriøse omgivelser!

Da den thailandske kongefamilie valgte Hua Hin til deres foretrukne feriemål og byggede smukke paladser, forandrede byen sig for altid og fik en magisk mulighed for at forvandle sig til et feriemål med uanede muligheder.

Luksus i kongens ferieby
Drømmer I om afslapning på luksuriøse hoteller ved dejlige strande med rige muligheder for kulturelle udflugter i absolut topklasse – alt sammen omgivet af smuk natur og eksotisk dyreliv - bliver Hua Hin måske også jeres næste foretrukne feriemål.

Hua Hin er et anderledes thailandsk feriemål end de andre destinationer, Bravo Tours tilbyder. Den thailandske kongefamilie nyder en uhyre stor respekt blandt befolkningen, og indbyggerne i Hua Hin sætter en utrolig stor ære i at holde byen meget ren, velholdt og sikker til ære for kongeparret. Modsat mange andre områder i Thailand er her ingen synlig prostitution, og området er omgivet af respektfuld luksuriøs høj klasse.

Populært rejsemål - og med golf
Hua Hin er et af Thailands mest populære rejsemål og tilbyder en stor pallette af kulturelle og sportslige muligheder. Vil I kombinere jeres ferie i Thailand med golf, er Hua Hin uden sammenligning det bedste valg. På maksimalt 30 minutter i bil når I intet mindre end 7 golfbaner, alle fantastiske og utroligt velholdte. Flere af dem ligger i nationalparker, prøv bl.a. den ældste golfbane i Thailand fra 1924 ”Royal Hua Hin Golf Course”.

Oplevelser med dansktalende rejseleder
Tag med vores danske rejseledere til den smukke Buddha-statue på Buddha-bjerget syd for byen og oplev de mange sjove aber, som bor på bjerget, der også kaldes ”abebjerget”. Hold på hat og briller, så de legesyge aber ikke stikker af med dem! Vi tilbyder også elefanttrekking og skønne sejlture til ”Det flydende marked” og River Kwai. Fra Hua Hin er der også mulighed for at tage en dag til Bangkok og opleve den store, pulserende storby. Templerne i Hua Hin er ligeledes fantastisk smukke og meget velholdte. Gå på opdagelse og se de vidunderlige guldbelagte buddhastatuer i fint dekorerede omgivelser.

Høj hotelstandard i Hua Hin
Hotellerne i Hua Hin er en oplevelse i sig selv med pragtfulde swimmingpools, spacentre, mange aktiviteter, lækre restauranter og den velkendte høje thailandske service. I Hua Hin har Bravo Tours de bedste hoteller på programmet, og vi er stolte af at sende vores gæster ud til absolut fabelagtige luksusomgivelser.

Ønsker I thailandsk charme, høj kvalitet og skøn badeferie på lækre hoteller - skal I som kongefamilien vælge Hua Hin.

Dansktalende rejselederservice og transfer inkluderet
En rejse med Bravo Tours til Hua Hin er altid med dansktalende rejselederservice. Prisen inkluderer også altid transfer til og fra lufthavnen. Jeres dansktalende rejseleder møder jer på hotellet, og I har også mulighed for at deltage i spændende udflugter på dansk.    

Få det bedste - bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Qatar og Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. 

Fakta
Hua Hin var Thailands første badested. På grund af jernbanen var det nemt for mange at komme dertil. Også kongefamilien faldt for denne skønne by, og i 1920’erne fik byen status af kongelig badeby, da Kong Rama 7. byggede sit palads ”Klai Klangwan”, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer”.

Hua Hin ligger 200 km syd for Bangkok, ca. 3 timers kørsel, og er et meget populært feriemål. Beboerne forguder deres kongefamilie og holder byen både ren og sikker at færdes i for at ære kongen.

Oplevelser

One night in Bangkok

Denne sang får pludselig en helt ny og mere bogstavelig betydelig, når vi netop besøger Bangkok og tager en overnatning på hotel. Udflugten inkluderer transport til og fra Hua Hin og overnatning på Hotel Ramada Plaza i deluxeværelse (kat. 4) med morgenmad og flodudsigt. Hotellet har en perfekt beliggenhed, uanset om I vil shoppe, udforske templer eller blot nyde livet i storbyen.

Kort

Del denne side via E-mail