• Azorerne

Om Azorerne

Azorerne – naturoplevelser i verdensklasse


Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. 

Natur, hvaler og smukke udsigter
I behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis. I kan nøjes med at rejse til Azorerne. Det er vel nogle af de ord, der bedst beskriver Azorerne. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter. Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. Se de enorme kaskelothvalerne og delfiner danse. Det er en ubeskrivelig oplevelse. 

Aktiv ferie
Man kan nøjes med at nyde og opleve, men man har også rig mulighed for at være aktiv på Azorerne. Oplev naturen på allertætteste hold med smukke vandreture. I kan også tage en tur på mountainbike, ruterne er ubeskrivelige. Eller hvad med klatring eller en tur i kajak? Vil I selv fange fisken til aftensmaden, er havet omkring Azorerne den perfekte legeplads, og I har på samme tid rig mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler. Mulighederne er mange! 

To uspolerede ferieområder
Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, hvor I kan suge maritime indtryk til jer i de små idylliske, brolagte gader. Besøg også de mange restauranter og markeder, der bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter. Bravo Tours holder til i og omkring hovedbyen Ponta Delgada, samt i Furnas, som er en by omgivet af varme kilder, der strømmer op fra jordens indre.

På ferie med oplevelser
Azorerne har så meget at byde på, som man bare ikke må gå glip af. Bravo Tours har sammensat en lang række oplevelsespakker, hvor I allerede hjemmefra har oplevelserne inkluderet i rejsens pris. Rejs for eksempel med til Det Eventyrlige Azorerne, Smukkere end et postkort eller Gourmet på Azorerne. Find lige den oplevelsespakke, der passer bedst til jer. Der er både oplevelser til den eventyrlystne, livsnyderen og jer, der gerne vil kombinere oplevelser med afslapning. 

Ø-hop i Atlanterhavet
Hvorfor nøjes med at besøge en enkelt af den portugisiske ø-gruppe, når man kan besøge flere? Øerne byder på vidt forskellige oplevelser, men fælles er, at de er ubeskrivelig smukke. På det store ø-hop besøger vi fire øer – São Miguel, Terceira, Faial og Pico. Der er en dansk rejseleder med på hele rejsen. 

Spil golf på Azorerne
På hovedøen São Miguel ligger der to fremragende golfbaner med 18 og 27 huller. Banerne tilbyder spil i naturskønne og grønne omgivelser. Bestil jeres starttider hjemmefra, så er I sikre på, at I kan spille, når I har lyst. Kontakt Bravo Tours’ golfafdeling for mere information. 

Vejret på Azorerne
Det siges, at man kan opleve alle årstider på en dag på Azorerne, så pak en fornuftig kuffert med både badetøj og regnjakke. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader i sommermånederne, og blot et par grader lavere i foråret og efteråret. 

Om Azorerne
Azorerne består af ni magiske vulkan-øer, der blev opdaget i 1427. Indtil da var øerne ubeboede, og i dag er de en del af Portugal. Azorerne er bl.a. kendt som verdens smukkeste sted (kåret i 2016 af National Geographic) og sin smukke natur. FAKTA OM AZORERNE

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Azorerne fra:
- Billund
- København

Flyet lander på hovedøen São Miguel. 

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Ponta Delgada: 15 minutter
- Furnas: 45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-2 timer i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Hovedøen har flere fine sandstrande med mørkt vulkansk sand, først og fremmest langs sydkysten. Der er også naturlige havbassiner flere steder langs kysten, og flere muligheder for at bade i varmtvandskilder.

Mad og drikke
Der er stort udvalg af restauranter i Ponta Delgada. Det portugisiske køkken er en spændende oplevelse til rimelige penge. Frisk fisk og skaldyr bliver serveret overalt, men der findes også spændende restauranter, der serverer gode kødretter til rimelige priser.

Transport
Det er let at komme rundt på São Miguel, hvor der er gode veje. Det nemmeste er at leje en bil eller tage en taxa. 

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Azorerne er perfekt til oplevelser med en lejet bil, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere. I højsæsonen løber øen hurtig tør for udlejningsbiler, så her er det en god ide at leje den på forhånd. 

Sport og aktiviteter
Man kan dyrke mange forskellige former for sport, blandt andet dykning (kun om sommeren), tennis, ridning, jetski, dybhavsfiskeri (kun om sommeren) og vandring.

Golf
Der er to spændende golfbaner på São Miguel. Starttider kan bestilles hjemmefra. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

 

Områder på Azorerne

Find rejse til Azorerne

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
Oplevelser
Billeje

Vil I opleve Azorerne, er det en rigtig god ide at leje en bil. Besøg de små charmerende landsbyer og find de autentiske oplevelser – alt sammen i jeres helt eget tempo. At leje en bil er frihed til at køre, hvorhen I vil, hvornår I vil.

Læs mere om billeje på Azorerne her

Kort