Costa del Sol

Om Costa del Sol

Costa del Sol – Solkysten venter på jer med sol og sommer

 

Costa del Sol – Solkysten venter på jer med sol og sommer
Costa del Sol har været et af danskernes favorit-rejsemål i mange år. En spansk klassiker, der har formået at forny sig, og derfor fortsat er en ægte bestseller!

Sol og sommer – året rundt
Solkysten mod syd er indbegrebet af ferie med en dejlig blanding af vidunderlige strande, kvalitetshoteller med god service, lækre pools, gode restauranter, hyggelige barer og muligheden for at besøge spændende storbyer. Costa del Sol betyder direkte oversat solkysten, og navnet er ikke tilfældigt! Her er sol og sommer året rundt, og det er let at forelske sig i denne del af Spanien.

Storby-oplevelser i Sevilla og Malaga
Costa del Sol har imponerende mange oplevelser at byde på – lige fra smuk natur, store olivelunde og højre bjerge til skønne storbyer. Hovedstaden i Andalusien, som Costa del Sol er en del af, er Sevilla. En smuk og grøn by med mange seværdigheder – bl.a. byens store katedral, der absolut er et besøg værd! Malaga er også en af Andalusiens stoltheder, der har formået at bevare sit autentiske lokale præg på trods af en stilfuld modernitet. Her er hyggelige pladser, hvor de lokale spiller petanque, stemningsfyldt butiksliv og lækre restauranter.

Et væld af oplevelser
Når I rejser til Costa del Sol, vil I hurtigt opdage, at området har rigtig meget at byde på. Solkysten er meget mere end sol og sommer, og vi vil klart anbefale jer at køre en tur i området eller tage med på vores spændende udflugter. Besøg fx kunstnerbyen Granada, som i sig selv er en oplevelse værd. Her finder I også det smukke palads Alhambra, som blev bygget i 1248-1354 af maurerne. Paladset er ufatteligt smukt, og står også på UNESCOs verdensarvliste. Spaniens bagland er fyldt med skønne oplevelser, og I skal ikke langt væk fra kystens skønne strande før landskabet skifter karakter og overrasker med nye detaljer.

Et ægte golf-paradis
Spiller I golf, skal I helt sikkert prøve nogle af Costa del Sols utroligt smukke baner. Mange rejser til Costa del Sol udelukkende for at spille golf, og banerne er i virkelig fin stand. Prøv legenden Miguel Ángel Jiménez’ hjemmebane i Torrequebrada, som er kendt for sine lynhurtige greens og kuperede terræn. Eller prøv de nye baner ved Calanova Golf Club i Mijas-dalen. Området har mere end 50 golfklubber at vælge imellem, og I bliver ikke skuffet. Med det fine klima, og kombinationen af hav og bjerge, har Andalusien utrolig fine golf-forhold.

Om Costa del Sol
Costa del Sol ligger i det sydlige Spanien i Andalusien og har mere end 300 solskinsdage om året. Andalusien er gennem tiderne blevet præget af maurernes (arabernes) mere end 700 år lange herredømme fra år 711-1492. Det kan I bl.a. opleve ved Alhambra-paladset og Giraldatårnet i Sevilla.

FAKTA OM COSTA DEL SOL

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Costa del Sol fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyet lander ved Malagas internationale lufthavn.

Flyvetid
Ca. 3 timer og 45 minutter

 

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

Fuengirola: ca. 20 minutter
Marbella: ca. 35 minutter
Estepona: ca. 1 time
Benalmádena: ca. 25 minutter
Torremolinos: ca. 15 minutter
Sotogrande: 1 time og 15 minutter
Malaga: ca. 25 minutter
Mijas: ca. 20 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Der er mange muligheder, idet der er strande langs hele kysten. Nogle strande har finkornet sand, mens andre har grovere sand. Badesæsonen er fortrinsvis fra april til oktober.

Mad og drikke
Costa del Sol byder på et væld af gode restauranter. Prøv særligt den spanske tapas, som serveres både som middag og som snacks. Der ligger også mange gode fiske- og skaldyrsrestauranter langs vandet side om side med internationale restauranter, der serverer retter fra hele verden.

Transport
Det er let at komme rundt på Costa del Sol både med offentlig transport og taxa. 

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I vil opleve Costa del Sol i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere. Lejer I den inden, er I sikre på, at der er ledige biler.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på din ferie langs Costa del Sol. Området er især kendt for sine mange golfbaner og gode cykelforhold. Der er også mange vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping
På Costa del Sol kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I de større byer som fx Malaga og Sevilla ligger der også mærkevarebutikker.

Golf
Costa del Sol har mere end 70 fremragende golfbaner i en diameter af blot 100 kilometer. Banerne er af høj international klasse og særdeles velplejede. Uanset hvor man bor, er man tæt på golfbaner, men ved at vælge hotel i Fuengirola, får man ti golfbaner inden for 10-15 minutters kørsel. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder på Costa del Sol

Find rejse til Costa del Sol

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

(4)

Afrejse

Pris

(1)

Rejsemål

(3)

Rejsetype

(6)

Vurdering

(4)

Pension

(9)

Faciliteter

(1)

Kategorier

(2)

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser

Billeje

Vil I opleve Costa del Sol, er det en rigtig god ide at leje en bil. Besøg de små charmerende landsbyer og find de autentiske oplevelser – alt sammen i jeres helt eget tempo. At leje en bil er frihed til at køre, hvorhen I vil, hvornår I vil.

Læs mere om billeje på Costa del Sol her

Kort