• Algarve

Om Algarve

Algarvekysten – Europas bedste strande!


Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien – og dermed perfekt til jeres næste ferie. Algarve-kysten har mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter, og det gør Algarve noget nær perfekt!

De bedste strande i Europa
Algarves helt særlige kendetegn er de smukke, hvide sandstrande, der ligger mellem flotte og finurlige klippefremspring – en helt unik strandoplevelse, man finder få steder i verden. Strandene er kåret til Europas bedste af World Travel Awards – og besøger du Algarve, er vi helt sikre på, at du let vil forstå hvorfor.

Meget ferie for pengene
Algarve-kysten er kort sagt value for money. Her får I en ferie fyldt med høje standarder, lækre restaurantoplevelser og fantastiske strande, men det er langt billigere end en ferie på fx de spanske ferie-øer. I vil med garanti holde af Algarve og områdets prisniveau fra første sekund. 

Gastronomi i verdensklasse
Uanset om I bestiller mad eller selv går på jagt efter lokale restauranter, vil I blive forkælet af lækre råvarer fra land og hav. De kulinariske oplevelser kombineres særdeles godt med Portugals verdenskendte vine og højtelskede portvine. Maden er god – og forholdsvis billig, ligesom vinen, hvor I let finder en god flaske til bare fem euro i det lokale supermarked.

Mange oplevelser
Langs kysten ligger både små og store byer, som perler på en snor. De emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder. Er I til kulturelle oplevelser, er det bare med at komme i gang – der er masser at se og opleve. 

Rejser I med børn, er Algarve også et sikkert hit. Her er både dyreparker og flere vandlande, der både giver smil til små og store. En tur i jeep er også en sikker vinder hos børn og voksne, og viser en helt anden og lokal side af området. 

Lige det hotel, I ønsker
Langs den smukke kyststrækning finder I alt fra små hyggelige fiskerbyer og lokale hoteller til fantastiske luksuriøse wellness-resorts. I skal aldrig lede længe efter jeres egen lille strand eller smukke bugt, og soltimer er der masser af til alle. Algarvekysten tilbyder alt til familien, der er på jagt efter en rigtig skøn badeferie med lækkert, rent havvand, skønne hvide sandstrande og familievenlige hoteller og resorts. Bravo Tours tilbyder lækre hoteller og lejligheder tæt ved vandet i de bedste feriebyer på Algarvekysten, Albufeira, Vilamoura, Armação de Pêra og Costa de la Luz i Spanien.

Aktiviteter og golf på Algarvekysten
Algarvekysten har et utal af smukke golfbaner, der ligger helt ud til kysten. Her kan I spille golf, mens i nyder solen og de varme vinde fra det afrikanske kontinent. Vil I være aktive på jeres ferie, er der masser af muligheder. Prøv kræfter med tennis, vandsportsaktiviteter, vind- og kitesurfing, dykning og snorkling. 

Vejret på Algarvekysten
Vejret langs Algarvekysten er mildt og lunt hele året rundt. Fra maj til oktober er der varmt og flere solskinstimer end i Californien. Det gør Algarvekysten til de mest solsikre kyster i Europa, og regionen har det bedste klima i Portugal. 

Om Algarve
Det er ingen tilfældighed, at 10 millioner mennesker årligt besøger den smukke Algarvekyst. Algarve ligger i Portugals sydligste region og har 1.800 km kystlinje. Her bor ca. 500.000 indbyggere.


FAKTA OM ALGARV
E

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Algarve:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 3,5 time

Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen i Faro til første hotelstop.   

 • - Albufeira: 45 minutter
 • - Vilamoura: 30 minutter
 • - Portimão: 1 time
 • - Costa de la Luz, Spanien: 2 timer 
 • - Armação: 45 minutter
 • -

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Tidsforskel i forhold til Danmark: -1 time.

Valuta
Euro.

Strande
Algarve har rigtig mange strande. Mange af dem ligger i små bugter omgivet af høje klipper, og man kan let finde sin helt egen strand. 

Mad og drikke
Det portugisiske køkken er fremragende og er især kendt for fisk- og skaldyrsretter. Den lokale vin og portvin er næsten et must at prøve, mens man holder ferie på Algarvekysten. Den lokale vin er samtidig billig.  

Transport
Det er let at komme rundt langs kysten. Her kører busser, som er både nemt og billigt. I kan selvfølgelig også tage en taxi rundt eller leje en bil og køre på opdagelse.  

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I vil se kysten eller hele landet. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Man kan dyrke mange forskellige former for sport - fx dykning og andre former for vandsportsaktiviteter, beachvolleyball, tennis, ridning, vandring og golf.

Golf
Algarve er et paradis for golfspillere. Bravo Tours samarbejder med mere end 22 baner. Starttider kan bestilles hjemmefra. Ring og få oplyst priser på 70 10 10 77. 

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder og afstand fra lufthavnen

 • - Albufeira: 45 minutter
 • - Vilamoura: 30 minutter
 • - Portimão: 1 time
 • - Costa de la Luz, Spanien: 1,5 timer 
 • - Armação de Pêra: 45 minutter

Områder i Algarve

Find rejse til Algarve

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 7
 • 14

Oplevelser

Billeje

Vil I opleve Algarve, er det en rigtig god ide at leje en bil. Besøg de små charmerende landsbyer og find de autentiske oplevelser – alt sammen i jeres helt eget tempo. At leje en bil er frihed til at køre, hvorhen I vil, hvornår I vil.

Læs mere om billeje i Algarve her

Kort