Centara Grand Beach Resort & Villas

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejsende

Centara Grand Beach Resort & Villas

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Luksus, når det er bedst, på stranden og i tropisk kæmpehave midt i Hua Hin by
Hotellet blev åbnet som jernbanehotel i 1923 som det blot andet hotel i Thailand og landets første strandhotel. Hotellet er siden flere gange nænsomt renoveret - senest i 2005 - og er nu et af Thailands allerbedste hoteller. Hotellet er det rette valg for dem, der vil forkæle sig selv på ferien. Hotellet er opført i kolonistil, og her er en fantastisk atmosfære.

Du finder også et meget smagfuldt spacenter, hvor der kan fås massage, kropsbehandlinger osv. Desuden fire restauranter, fire barer og en jazzklub, der gør det nemt at slappe af og nyde god mad, eksotiske drinks og high noon-te i museumscaféen. To af restauranterne serverer den imponerende morgenmadsbuffet, og man vælger selv i hvilken restaurant, man vil spise.
Hotellet har mange daglige aktiviteter og har desuden to puttinggreens, fitnesscenter, beachvolley, petanque, dart, kæmpeskak, yoga, vandaerobic, tennisbaner og badmintonbane.

Den utroligt smukke tropiske have med træer og buske klippet som dyr er sammen med de tre smukke swimmingpools rammen om hotellet. Alle swimmingpools har børnepool, træliggestole, parasoller, håndklædeservice og poolbar.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 249
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Værelser
Deluxe: Værelserne har gennemgået en nænsom renovering, hvor der er taget højde for det originale udseende. Værelserne har smukt trægulv, aircondition, loftvifte, satellit-tv, safebox, minibar, telefon og badeværelse i kolonistil med badekar og hårtørrer. Desuden er der møbleret balkon eller terrasse.

Premium Deluxe: Større værelser med enten en kingsize-seng eller to queensize-senge, så der er mulighed for at bo to voksne og to børn i samme værelse. Værelset har samme faciliteter som Superior-værelset, men større badeværelse med både badekar og brusekabine samt større balkon eller terrasse.

Deluxe Pool Villa: I en separat afdeling af hotellet ligger Hua Hins bedste værelser - Deluxe Pool-villaerne. Det er stedet, hvis man virkelig vil forkæle sig selv. Her er badeværelse med separat brusekabine, stort værelse med en kæmpe dobbeltseng, tv og daglige overraskelser. Desuden en stor privat terrassehave med egen swimmingpool og badekar på løvefødder.

I området er der restaurant, lounge og swimmingpool kun for villaernes gæster.

Som gæst i villaerne er der gratis kaffe/te og snacks mellem kl. 10 og 15, fri adgang til internet i businesscentret, high noon-te, cocktails i timerne før middagen, international avis efter eget valg og vask af to stykker tøj dagligt.

Børn 2-12 år spiser til halv pris - gælder i følge med en fuldtbetalende voksen. Maden bestilles og betales direkte til hotellet. 

Adresse: 1 Damnernkasem Road • Prachuad Khirikhan 77110 • Hua Hin • Thailand
Tlf. 0066 2151 2021.

Kort

Del denne side via E-mail